Hvordan bygge et hus sømløs Go Kart

 Karts kan være morsomt og ganske enkelt å gjøre. I motsetning til sine kolleger rammeverk jern, kan en tre go-kart være like morsomt og spennende. Ved å bygge et kart fra trevirke, eliminerer du behovet for sveising forsyninger, tungmetall verktøy og skape noe som kan være vanskelig å transportere. En av tre kart er lett, fleksibelt og lett å flytte.

 Ting du trenger

 2 x 4 tre styrene

 16. juni penny negler

 Hammer

 Nøkkel

 4 Wheels

 Swivel hengsel

 Seat

 Skrue

 Goggles

 Hansker

 skruen Bolt

 Rope

 Marker

 Instruksjoner

 Satt tre av de to av fire tre planker på bordet eller gulvet og danne bokstaven "I". Sentre midten plate mellom øvre og nedre brett. Bruk markør farge for et lite område hvor midten av den midtre platen som ligger mellom de andre to. Ta en av de 16 penny negler, og jo lavere hammer hele veien over hele linja. For høyrådet, sentrum av den roterende hengsel som kobler styrene. Fest hengslene til kretskortet med skruer og gjøre deg sikker på at de er tette. Dette vil tillate den fremre ende av kart til høyre eller til venstre.

 Plasser hjulene på den andre siden av hvert kort langs toppen og bunnen av "I". Ved hjelp av markøren, sirkel midt på hjulet på brettet slik at hjulet er sentrert. Ta en 16 krone spiker og presse gjennom sentrum av hjulet og hammeren i rådet. Gjenta denne prosessen for de tre andre hjulene.

 Legge kart flatt på gulvet. Måling av ca 6 til 8 inches av forhjulene og bruke markør for å lage en sirkel. Ta øyebolter og bruk skiftenøkkelen til å vri dem i rådet. Ta lengden på tauet og presse den gjennom hvert øye hull på hver bolt. Det vil være det du bruker til å styre retningen.

 Sentrere tredje øye bolt på øverste kortet i go-kart ramme. Bruk tasten for å presse bolten i midten. Det er der du kan koble til et annet tau system eller Pully få kart før.

 Fest legge til et lite, balansert sete i sentralstyret og styret bak på kart med en skiftenøkkel og bolt. Er du klar for timer med moro.

(0)
(0)
Kommentarer - 0
Ingen kommentarer

Legg en kommentar

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tegn igjen: 3000
captcha