Hvordan bytte bremsene før

 Å kjøre en bil uten gode bremser er som fallskjermhopping uten fallskjerm. Ikke en god idé!
 Heldigvis utføre regelmessig vedlikehold på bremsene i bilen kan gjøres hjemme hvis du har de riktige verktøyene og assistanse. Følg disse instruksjonene for å endre frambremsen på lett lastebil.

 Ting du trenger

 Caliper måling

 dekk blokker eller murstein

 Nøkkelen wheelnut

 Jekk

 Jack Holder

 cutter bar eller en lang fangst

 post lenker

 Treblokk og en C-klemme

 Stor gryte for bremsevæsken å strømme inn i

 Bolt fett

 Anti-Squeal forstøvning

 Instruksjoner

  •  1

 Før du begynner, sjekke rotorer for skader eller deformasjon med et skyvelære måling. Også se etter eventuelle tegn på at sensoren er å grave i rotoren, noe som indikerer skade rotoren. Hvis du merker noen skader på rotor å ta en brems butikk, slik at de kan godt dreie rotoren.

 2

 Deretter vil du alltid blokkere bakhjulene med blokker eller murstein. Pass også på at lastebilen er i parken eller første gear, hvis det er en manuell girkasse, og engasjere nødbremsen for å holde bilen på plass. Løsne lug nuts på dekk, klatre fremover, du skal jobbe, og justere rammen på en krykke, og fjerne dekket.

 3

 Løsne lug nuts på dekket. Avhengig av merke og modell av lastebilen, kan det være fire, fem, seks eller til og med åttehjulmuttere. Bruk din jack å løfte fronten på bilen til siden, vil du arbeide med. Pass på at du plasserer pluggen på lastebil chassis fordi den er sterk og vil ikke bøye under vekten av kjøretøyet.

 4

 Nå definerer rammen av lastebil på en krykke, og løsne lug nuts fra hjulet. Plasser hjulmutterne på et trygt sted som du lett kan huske. Nå ta av hjulet.

 5

 Deretter fjerner bolten nederst på 17mm og 17mm løsne bolten ovenfra. Du må kanskje gjøre litt arbeid for å få til den øvre bolten med brems linje av veien, men ta deg tid og ikke å skade bremseledningen. Prøv en knivbjelke eller skralle eller fastnøkkel til å bevege seg mer løse bolter. Sving bremsekalippernes og zip tie ned til styrearmen eller noe som er i nærheten.

 6

 Fjern bremseklossene og skjule. Husk å sette dem i rekkefølge av hva tok du fra hverandre. Dette er viktig.

 7

 Etter det, få nye pads ut av boksen. Du kan bruke en fil og file ned kantene av putene på om en 45 graders vinkel for å holde pads som angiveri.

 8

 Gni anti-knirker spray på baksiden av bremseklossene og sette blokkene i omvendt rekkefølge du tok dem av. Prøv ikke å få anti-tyster spray på forsiden bremseklosser, fordi det ville ha et resultat som ligner på voks bremseklossene. Kontroller at du setter den lille sensoren på bakkanten av de bakre bremseklosser.

 9

 Ta en trekloss og en c-klemme, og trykk stempelet i målepunktet der den er i flukt med skoen, hvis du går for langt, har du en sjanse til å skade støvelen. Sørg også for at din bremsevæskebeholderen ikke overløp mens du gjør dette, drenere væske som er nødvendig. Ikke få væske i maleri! Det vil fjerne maling og ødelegge finishen på bilen din.

 10

 Plasser elektrodene med eksterne faner for å komme inn i klippene. Husk å sette puten med sensoren på baksiden av bremse rotoren.

 11

 Klipp klipp og senk braketten på blodplater. Påfør litt fett rundt skruen du fjernet og stram de to 17mm bolter.

 12

 Slå din motor og pumpe bremsene et par ganger for å være sikker på stempelet berører nå puten. Legg til eller fjern bremsevæske som er nødvendig for å oppnå maksimumsstreken. En siste gang å sørge for at alle bolter er strammet nederst til høyre.

 13

 Sett dekkene på, hånd stramme beina, senk lastebil og stramme beina til de riktige spesifikasjonene.

 14

 Til slutt, ta en treg kjøre rundt for å sikre at alt fungerer som det skal.

 Hint

 Vennligst ta bilen til en profesjonell mekaniker hvis du ikke har en god tid, verktøy eller kunnskap til å utføre dette arbeidet.

 Alltid gjøre reparasjoner på en tørr, ren og nivå, slik at du og bilen sklir eller flytting.

 Fest alltid lastebil med stearinlys under utførelsen av kjøretøyet under vedlikehold.

(0)
(0)
Kommentarer - 0
Ingen kommentarer

Legg en kommentar

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tegn igjen: 3000
captcha