Hvordan bytte bremsene på en Tacoma

 Hvis du nylig har lagt merke til en knirkende lyd fra bremsene du sakte ned eller prøve å stoppe, det er tid for en bremsekloss erstatning. Toyota Tacoma pickup lastebiler har skivebremser foran og bak valsen. Opp foran, må du erstatte bremseklossene og tilbake, vil du endre bremseklossene. Prosedyrene for utskifting vil variere noe mellom de to drivhjulene og Tacoma modeller firehjulstrekk.

 Ting du trenger

 Tire Iron

 brems renere

 C-klemme

 Socket sett

 Ratchet

 Bremsevæske

 Jekk

 2 stearinlys

 2 klosser

 Hammer

 2 flat skrutrekker

 verktøy av den bremsekloss

 Utskifting pads og sko

 Fjærklemmer

 2 bolter, 8 mm med 1,25

 Instruksjoner

 Slå mutterne på forhjulet til venstre for å løsne dem med et dekk jern. Løft fronten av lastebilen, og de to forblir plassert under hver side av den fremre aksel. Reduser lastebil på bukker med jekken. Vri hjulmutterne helt og skyv hjulet mot deg til de kommer av.

 Skyv C-klemmen på bremsekalippernes og komprimere hvis du har en to-wheel drive Tacoma. For firehjulsdrevne lastebiler, separat låsepinnen klipp på Bremseklaven og låsepinnen ved foten av bremsekloss.

 Vri festebolten for braketten mot klokken med en stuss til det kommer ut til de to-wheel drive lastebiler. Løft bøylen av rotoren. Hvis du har en firehjulstrekk lastebil, drar PIN Pad tilbakeholdenhet fra bunnen av bremsekloss med anti-vibrasjon våren.

 Skyt de originale bremseklossene fra caliper, hvis du har en to-wheel drive lastebil. For modeller med firehjulsdrift, dra låsepinnen på toppen av bremseklossene og trekke puten fra utenfor bremsekalippernes.

 Skyv de nye putene i bøylen ned før de sitter i samme posisjon som de originale pads. Returner braketten til sin opprinnelige posisjon og fest skruene på plass, hvis du har to-wheel drive. Lastebiler med firehjulstrekk, komprimere caliper med to-flat skrutrekker og skyv reserveklosser i bøylen. Gjenta for de fremre restene.

 Reversere demontering du tidligere har brukt til å sikkerhetskopiere foran bremser. Skyv bakhjulet og trekke til mutrene med dekk jern.

 Løsne hjulmuttere på de to bakhjulene på samme måte som forhjulene. Flytt to lys på hver side av bakakselen og senke lastebil med jekken. Fjern hjulmutrene helt og skyv de to bakhjulene ut av lastebilen.

 Sett de to boltene 8-by-1,25 mm i trommelen og bytte jevnt mellom skralle og socket å fjerne sentrum av trommelen.

 Trekk den øvre returfjær som forbinder de to bremseskoene, ved hjelp av fjærklemmen.

 Hold pinnen på bæreplaten og vri pinnen våren med våren verktøyet. Trekk skoen og ankeret klar av trommelen.

 Trekk trommel av skoen holde våren frem ved hjelp av samme metode og koble parkeringsbremsekabelen fra hornet. Trekk justeringsspaken og fjern skiven med en flat skrutrekker. Dra parkeringsbremsen og deretter skoen fremover.

 Koble den andre kabel parkering og skille våren skoen justeringsspaken. Trekk justering av skoen og erstatte alle disse komponentene arbeider i revers. Følg disse trinnene på bakre venstre.

(0)
(0)
Kommentarer - 0
Ingen kommentarer

Legg en kommentar

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tegn igjen: 3000
captcha