Hvordan bytte dieselfilter på en F-150 2006

 Bytte av bensinfilter på Ford F-150 pickup 2006 er en normal del av rutinen vedlikeholdsplan. Dessverre, lastebileiere ofte overse denne brikke i puslespillet vedlikehold. Når filteret har nådd sin filtrering kapasitet, vil det enten begynne å tette, redusere drivstofforbruket og motorens ytelse, eller det vil bare tillate forurensninger å passere, clogging brenselet rail , drivstoff injektorer og forbrenningskammeret. Heller ikke et godt alternativ for de som ønsker å ta vare på sine automotive investering.

 Ting du trenger

 Panorere ned

 Håndholdt skrutrekker

 Nytt filter

 Instruksjoner

  •  1

 Sett formen til å slippe på gulvet under førerdøren. Klatre under bilen og se på innsiden førersiden ramme for å finne drivstoffilteret. Filteret er forbundet til drivstoffledninger, under seteflaten av driveren.

 2

 Flytt rulle pan direkte under drivstoffilteret.

 3

 Trekk drivstoffledningen fra festeklemmen på kjøring frem drivstoff, der linjen møter filter ved hjelp av tuppen av lommen skrutrekker. Vær svært forsiktig når trekke klemmen som de bryte enkelt, og du kan ikke erstatte dem, med mindre du kjøper drivstoff linje.

 4

 Gjenta trinn tre på baksiden drivstoffslangen. Trekke bort fra filterdrivstoffslanger for hånd når du er ferdig.

 5

 Trekk på filteret festestroppe drivstoffilteret for hånd og legg den i rullebrettet. Sett det nye filteret inn i sikkerhetsbeltet, slik at flyten pil på filter peker på motoren.

 6

 Sett foran og bak drivstoffledninger på avkjørsel og oppføring av det nye drivstoffilteret og skyv klemmene ned i setene til de klikker på plass.

 7

 Vri tenningsnøkkelen til på-stilling og vent ti sekunder. Vri nøkkelen til av posisjon og deretter til på-stilling igjen i ti sekunder før du starter bilen.

 Hint

 Unngå søl av drivstoff på asfalt enn bensin vil spise bort på oljene i asfalten, og lage et hull i overflaten.

 Arbeid aldri på en drivstoffsystemet mens du røyker eller i nærheten flammer.

(0)
(0)
Kommentarer - 0
Ingen kommentarer

Legg en kommentar

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tegn igjen: 3000
captcha