Hvordan bytte dynamoen i en Ford Explorer

 Ford Explorer bruker en dynamo til å kjøre elektriske apparater i bilen mens motoren er i gang. En spenningsregulator styrer spenningsnivået forblir konstant, og er vanligvis en del av sammenstillingen av dynamoen. Du må kanskje bytte dynamoen hvis batteriet er stadig ned eller frontlysene bli dimmer mens motoren er i gang.

 Ting du trenger

 Ny dynamo

 Pipenøkkel sett

 Momentnøkkel

 Instruksjoner

 Bestemme hvem som er din dynamo Ford Explorer trenger. Du ønsker å være sikker på at den nye dynamoen er kompatibel med motoren i Explorer. De bygget fra 1994 til 1991 modeller har en 4,0 liters motor, mens 1995-2001 modeller legge muligheten for en 5,0 l motor Windsor. Modeller produsert 2000-2005 kan utstyres med 4,0 L eller 4,6 L Köln modulær motor.

 Koble fra begge batterikablene med en pipenøkkel. Senke spenningen til drivremmen før slutten tilbehøret ved å rotere strammer mot klokken. Fjern driv belte tilbehør.

 Flytt dekning for B + terminalen på dynamoen slik at du kan fjerne mutteren. Koble fra B + og de to elektriske kontakter til dynamoen.

 Fjern de dynamo festebolter med en skrunøkkel og trinsen av dynamoen, hvis det er nødvendig. Ta ut av bilen dynamo.

 Installere nytt sett med generator og reversere fjerning prosedyren. Bruk en momentnøkkel til å stramme mutteren på dynamoen trinse 80 fot-pounds hvis du har fjernet den. Stram festeskruene 35 fot pounds og stram mutteren av terminalen på dynamoen 80 tommers-pounds.

(0)
(0)
Kommentarer - 0
Ingen kommentarer

Legg en kommentar

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tegn igjen: 3000
captcha