Hvordan bytte startmotoren for en 2004 Dodge Stratus

 Dodge Stratus SE 2004 med 2,4-liters motor har en startmotor montert på toppen, noe som betyr at du kan fjerne starteren fra toppen av motorrommet uten å måtte løfte bilen. Hvis du er komfortabel å jobbe med hendene og har et sett med grunnleggende verktøy, kan du erstatte din oppføring i oppkjørselen din.

 Ting du trenger

 RAM-minne saver

 Ratchet

 Socket sett

 Sammen mutter driver

 Flat skrutrekker

 Momentnøkkel

 Bortføring

 Åpne panseret og finn batteriet i den bakre førersiden hjørne i motorrommet. Installer minnesikkerhetsenheter i henhold til sin instruks. Bruk en skralle og socket, løsne batterikabelen fra den negative mutteren og koble den negative kabelen. Plasser kabelen der den ikke kan ved et uhell kontakt minuspolen på batteriet.

 Finn luftfilterhuset i førersiden foran hjørne i motorrommet. Koble kabelen fra lufttemperatur sensor fra sensor og ta av luftslangen makeup. Bruk en mutter driver, løsne kragen ledet luft og trekk ledningene ut av spjeldhus. Løft push-pin beholdes om montering av radiator, ved hjelp av en flat skrutrekker. Ta av luftfilter mutter på overførersiden av saken, ved hjelp av en skralle og socket, og heve huset oppover og ut av motorrommet.

 Finn starteren i området avslørt ved å fjerne luftfilterhuset. Bruk en skralle og socket, fjerne starteren bolter og jordledningen av starteren monteringsflens. Trekk magnet elektriske kontakten. Bruk en skralle og socket, fjerne mutteren starter terminal og koble sønn solenoid forrett og B +. Fjern starteren fra motorrommet.

 Installasjon

 Installer sønn og mutter på terminalen og trekk til mutteren til 90 tommers-pounds, med en momentnøkkel og socket. Koble ledningen til terminalen på solenoid av solenoid, og deretter legge startmotoren i hans sted. Installer festeboltene og jordledningen. Stram boltene til 40 fot-pounds.

 Monter luftfilterhuset på plass, og pass på å justere boligbrakettene med styrepinnene i braketten boliger assistanse. Installer festemutteren og stram. Installer kanal til spjeldhus og stram klemmen sikkert. Installer push-tappholder, og koble luft makeup rør og temperatursensoren wire.

 Installer negative batterikabelen til den negative polen på batteriet. Monter og stram til mutteren terminal til 140 tommers-pounds. Koble fra enhetsminnet saver og test-start motoren.

(0)
(0)
Kommentarer - 0
Ingen kommentarer

Legg en kommentar

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tegn igjen: 3000
captcha