Hvordan bytte veivaksel sensor på en Nissan Altima

 Veivakselen sensor på 1999 og tidligere modeller Nissan ligger i clutch bell på siden av radiatoren. Han vender mot kronen på fleksibel plate. Nissan 2000 og senere veivakselen sensor sensor og kamakselen befinner seg i fordeleren og kan ikke repareres. Dispenseren må skiftes ut i tilfelle av svikt.

 Ting du trenger

 1/4 tommers skralle

 Skrutrekker

 Socket Drive 10mm 1-¼ tommers

 Extension 1 ¼ tommers stasjons 6 inches

 Instruksjoner

 Fjern den elektriske kontakten av veivakselen sensoren. Trykk på den grønne kranen til den klikker, og slipper låsen på sensorkontakt og tillater utvinning.

 Fjern 10mm bolt i veivaksel sensoren braketten. Det beste å gjøre her er å løsne bolten og fjern bolten for hånd, slik at den ikke faller av og bli borte.

 Ta sensoren og roter det til venstre og høyre for å frigjøre O-ringen i bellhousing. Sensoren er en presspasning sammen med O-ringen i huset. Bruk en vanlig skrutrekker for å løsne forsiktig under braketten nummeret der bolten ble fjernet.

 Sett den nye veivaksel sensoren med en dråpe olje på O-ringen for å forenkle installasjonen. Sensoren vil gå i opp til O-ringen og derfra, vil det ta en liten mengde kraft til å stikke innom. For å være på den sikre siden, trykk med en skrutrekker, skru skrutrekker tips om utvidelse av støtten. Skyv den langt nok til å få bolten på braketten med et par sønn. Stram skruen og trekk sensoren.

 Koble den elektriske kontakten på veivaksel sensor og sørg for at den låses på plass med et klikk. Gi det litt trekk for å se om det er stramt og vil ikke komme ut. Hvis den gjør det av, vil kjøretøyet bli slått av umiddelbart.

(0)
(0)
Kommentarer - 0
Ingen kommentarer

Legg en kommentar

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tegn igjen: 3000
captcha