Hvordan Calm en Cat om natten?

 Mange katteeiere har slitt med katter som holder seg våken om natten, spesielt kattunger. Siden katter naturlig nattdyr, er denne oppførselen ikke uvanlig, men det kan være frustrerende. Det finnes en rekke måter å oppmuntre en katt å etablere en daglig sovende tidsplan, slik at han eller hun vil slappe av om natten mens du sover. Vær oppmerksom på at hvis katten din har plutselig begynt svært natten er aktiv, kan dette være et tegn på et medisinsk problem eller en uønsket besøkende; katter kan få aktive om natten, når en skunk beveger seg i husar din, for eksempel.

 Som mange rovdyr, katter programmert til å bruke enorme mengder energi å jakte og tilbringer mye tid til å sove for å gjenvinne energien tapt mens jakt aktivitet. En av de beste måtene å roe en katt om natten fôring og spille endrer tidsplaner for å oppmuntre katten til å roe ned på kvelden og sove. Du kan gjøre dette ved å tilby dagens første måltid senere på dagen, i stedet for å våkne opp en katt tidlig om morgenen for å mate den, og gi den viktigste måltid på kvelden rundt en halv time før sengetid .

 Det er også viktig å leke med katten, spesielt hvis den lever inne hele tiden. Spill og berikelse vil hjelpe katten din å holde seg frisk og glad, og du kan bli trett katten din med gode lekeøkter. Prøv å ha en solid økt med lek, etterfulgt av et stort måltid, og deretter slå seg ned for natten. Mosjon og måltid vil oppmuntre katten din til å slappe av. Hvis katten din sover på soverommet, holde rommet mørkt og etableringen av en varm, myk sted å oppmuntre katten til å sove. Noen katteeiere foretrekker kattene sine ut av soverommet, i så fall, et oppvarmet liggeunderlag og en regelmessig søvn er gode måter å holde katten rolig i kveld.

 Noen katteeiere føler at det er ingen god grunn til å prøve å endre tidsplanen for katten, og rett og slett velger å utelate det fra soverommet om natten og gi dyret med leker for underholdning mens de sover. Sette katten i en spesiell plass i natt der det kan løpe og leke og ikke forstyrre noen kan være den beste løsningen. Katter kan være ganske støyende om natten, men spesielt hvis de er ute etter oppmerksomhet fra sine eiere. Pass på å ikke belønne katten din med et svar om han eller hun plager deg om natten; med mindre katten er åpenbart i fysisk fare eller nød, gråter eller ignorere du oppmuntre til atferd.

 Hvis du har prøvd å roe en katt om natten uten å lykkes, kan du også snakke med en veterinær om forskrivning medisiner som kan stimulere katten din til å etablere en vanlig søvn tidsplan. Veterinæren kan også flere forslag som stammer fra hans eller hennes års erfaring i veterinærpraksis å prøve før man tyr til narkotika. Husk at straffen av noe slag er ikke anbefalt for katten trening, som du kan til slutt ende opp forvirrende katten din.

  •  Spille med en katt er avgjørende for psykisk helse.
  •  Hold en varm, myk sted for katten din til å sove.
  •  Katter er nattdyr, så vanligvis aktive om natten.
  •  Katter kan fungere som sin littler boksen ikke rengjøres regelmessig.
  •  Veterinærer kan gi nyttige råd om hvordan du kan gi ro en katt på kvelden.
(0)
(0)
Kommentarer - 0
Ingen kommentarer

Legg en kommentar

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tegn igjen: 3000
captcha