Hvordan Clean skivebremser

 De fleste av dagens biler har skivebremser på forhjulene, og mange har også skivebremser på bakhjulene. Skivebremser preform bedre enn trommelbremser, og deres mekaniske enkelhet gjør mer pålitelig. Komponentene i en skivebrems er åpen til det omgivende fiendtlig miljø, selv om rotasjon av skivebremsen vil utvise mer smuss og partikler, av og til forurensningen går på platen og rotoren. Hold det rent skivebremse vil, for optimal bremseegenskaper og eliminere irriterende brems tyster og andre irriterende problemer.

 Ting du trenger

 Nøkkelen wheelnut

 Jekk

 Aksel stands

 Keys

 Klubbe

 ledning krok eller strikk ledningen

 Skrutrekker

 Grand C-klemme

 Baster eller sprøyte

 Bremsevæske

 Bremserensevæske

 Bevaring skuffen

 Rags

 Stålbørste

 Nye bremseklosser

 Bremse fett

 Instruksjoner

  •  1

 Parkere bilen på et plant underlag og sett på parkeringsbremsen. Sett automatiske girkasser under "Park" og sette manuelle girkasser i enten første eller revers. Løsne hjulmuttere og løfte bilen opp. Støtte bilen på en aksel støtte. Nå fjerne lug nuts og ta av hjulet.

 2

 Fjern de to boltene som holder braketten. Ta godt tak i braketten og skyv den opp og ut av stasjonen. Hvis braketten er sta og bestemt bytte frem og tilbake et par ganger for å tvinge stempelet for å trekke litt, og prøv igjen. Hook klemmen over ruten ved hjelp av en wire eller elastisk snor, være forsiktig med å strekke eller bøye den fleksible bremseslangen.

 3

 Skyv bremseklossene i bøylen. Dersom festeklips er til stede, kan disse bli pried av klemmen med en skrutrekker eller revet av med en tang. Vær forsiktig så du ikke skader når du fjerner klipp.

 4

 Åpne dekslet og løsne lokket på bremsevæskebeholderen. Tanken er vanligvis plassert på baksiden av motorrommet på førersiden. På biler av nyere modeller, er reservoaret vanligvis laget av semi-transparent plast, noe som gjør synlig væskenivået utenfor. Å trekke tilbake stempelet i målepunktet ved å plassere svingetappen av et stort C-klemmen på kanten av stempelflaten, å hekte weft enden av klemmen på baksiden av braketten og klem av tangen for å skyve stempelet inn i sylinderen. Hold øye med bremsevæskebeholderen for å sørge for at det ikke renne over stempelet trekker seg tilbake og backup bremsevæske i reservoaret. Hvis tanken ser ut som det kan renne over, bruke en pære eller sprøyte for å fjerne noe av bremsevæske.

 5

 Rengjør bremseskive eller rotor. Platen friksjon overflaten må være ren og relativt glatt. Mest forurensning kan fjernes ved rengjøring bremsevæske søknad og tørk av platen med en klut. En rust ring rundt kanten av skiven er normal, som et tynt lag eller lett rust på de ikke-disk friksjonsoverflate. Alle søte biter eller merker på overflaten av friksjon plate kan bli behandlet av platen etter å ha slått på en dreiebenk i en brems boutique butikk eller bildeler. Hvis tung fordypning eller scoring er tydelig, må platen byttes ut.

 6

 Rengjør bremseklossene. Løft og skrape de gamle wedges, deretter rengjøre puten ved å bruke en brems rensevæske og tørk av med en klut. Sittende skitt kan fjernes med en stålbørste eller Emery klut. Se nøye på belegget overflaten og skrape noen synlig forurensning. Hvis elektrodene er slitt ujevnt slitt eller skadet, bytt pads.

 7

 Rengjør caliper. Påfør bremserensevæske og tørk av med en klut. Bruk en stålbørste for å fjerne skitt og sta innskudd. Vær veldig forsiktig for ikke å skade gummi stempeltetningen. Rengjør også bladene og bremse caliper glidebolter.

 8

 Smør bladet av caliper og pads skyv bolter rikelig med bremsefett. Vær forsiktig så du ikke får fett på platen eller skøyter. Bruk nye shims til baksiden av bremseklossene. Sett på bremsen å følge trinnene i motsatt rekkefølge. Senk bilen og sjekk bremsevæske nivået i bremsevæskebeholderen for å være sikker på at det er, men ikke over, full mark. Test bremseoperasjon før kjøring.

 Hint

 Pust ikke bremserensevæske røyk eller bremsestøv. Arbeid i et godt ventilert område.

 Ikke bruk Emery klut til å rense bremseskiven. Aluminiumforbindelsene i smergel er ikke kompatible med støpejern disken.

 Catch all bremsevæske brukes i metall gjenvinning bin og kast i henhold til lokale forskrifter.

(0)
(0)
Kommentarer - 0
Ingen kommentarer

Legg en kommentar

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tegn igjen: 3000
captcha