Hvordan Clean Vents bil for å fjerne lukt

 Når luft strømmer gjennom bilens oppvarming vents, bringer den med seg luktene. Luktene kommer fra motoren, noe som sitter fast i ventilen eller et ukjent objekt, kjenner lukten i bilen er ubehagelig. Rene ventiler og snu ubehagelig lukt fra gledelig er lett å gjøre, og vil være mer behagelig i bilen.

 Ting du trenger

 Tannbørste

 Bucket

 Varmt vann

 Vaskemiddel

 På flat skrutrekker

 2 myke kluter

 Air Freshener

 Air

 Instruksjoner

 Bland en løsning av varmt vann og såpe i en bøtte. Du kan bruke en oppvaskmiddel eller en liten mengde vaskemiddel for å rense munnen. Velg en med en duft som appellerer til deg.

 Løft ventilen dekker ut av bilen ved hjelp av flat skrutrekker. Forsiktig inn tuppen på skrutrekkeren mellom sømmen på vent og dashbord. Bruke innflytelse til å presse skrutrekker i søm og løft dekselet av ventilen. Det bør bare pop-off med bra trykk.

 Fjern alle utslipp dekning i bøtte med såpevann for å suge mens du rengjør ventilen. Fukt en myk klut i bøtten og vri ut overflødig vann. Tørk av innsiden av hver lufte sjenerøst med fuktig klut. Skrubbe av noe klissete eller fast til plast. Rengjør innsiden av munnen så langt du kan få din hånd. Sørg for å tørke opp ventilene også.

 Tørk ventilene ved hjelp av andre myk klut. Tørk innsiden vents, inspisere for alt du savnet.

 Få forsiden av såpe bøtte vent. Fukt tannbørste i bøtte og bruke den til å rense mellom sporene i dekslene. Sørg for å fjerne all skitt i hjørnene av dekslene vent.

 Tørr ventilen dekker med myk, tørr klut. La dem fullføre lufttørking hvis du ikke kan få mellom sporene.

 Snu dekslene ventilhettene på plass. Linje opp utsiden av ventilen med sømmene på instrumentpanelet og skyv den på plass til du hører et klikk.

 Spray ventilene vanskelige å oppnå ved hjelp av boks med komprimert luft. Defrosterdyser for frontrute er spesielt vanskelig å nå og fjerne.

 Bruk fuktig klut til å tørke av såpe over ventilasjons deksler som er vanskelige å nå. Tørk toppen av dekselet ventilen ved hjelp av tørr klut. Tillat vents å fullføre tørking i luften.

 Heng en luftrenser i bilen eller på leppene. Det er luftfriskere tilgjengelige som holder seg til dine vents og spre frisk duft når ventilene er opplyst. Dette kan være ideelt å fullt kvitt noen varige lukt.

(0)
(0)
Kommentarer - 0
Ingen kommentarer

Legg en kommentar

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tegn igjen: 3000
captcha