Hvordan dekorere Interior Church Wedding

 Kirkene er vakre steder av helligdommen og fred, og de er den tradisjonelle sted for bryllup. Noen kirker er mer elegant enn andre, så det kan være lurt å dekorere interiøret i kirken for å skape en festlig atmosfære for din spesielle dag.

 Ting du trenger

 Pew Bows

 Stearinlys

 Blomster

 Ribbon

 Tulle

 1 lite bord

 Kronblader

 Instruksjoner

  •  1

 Snakk med administrasjonen av kirken og finne ut hva du er og har ikke lov til å gjøre i form av kirken dekorasjon. Noen kirker tillater ikke stearinlys, noen ikke tillate deg å kaste blomsterblader eller ris og så videre. Finn også ut hvor snart før seremonien har du lov til å gå inn i kirken og dekorere. Planlegge deretter.

 2

 Gjør benk vipper på forhånd. Streame bånd eller tyll av midtgangen benk til den andre hele fronten av kirken til den siste raden i ryggen. For å gjøre dette, på sideskip innenfor bare. De ytre sideskip hvor gjestene kommer hver rad for å holde disse klart. Knyt en sløyfe på slutten av hver midtgangen. Fest buer med Pew buer eller tape.

 3

 Arrangere en stor kurv eller floral arrangement og plassere den ved alteret. Hang tyll buer på døren og fest med klemmer og tape. Lag små blomsteroppsatser og fest en til hver tredje rad benk langs buen. Sett en blomsteroppsats på hver side av den gjennomføres i store beholdere eller høye planter stands.

 4

 Kast et hvitt teppe i midtgangen og glatte overflaten. Dryss roseblader i bryllupet farger langs sidene av rytteren. Etablere små telys mellom hver to midtganger og tenne dem for en romantisk utseende og atmosfære. Hvis det er mange små barn, spør de voksne sitter ved telys for sikkerhet.

 5

 Sett opp et lite bord i nærheten av inngangen. Dekk den med en duk. Sett opp et bilde av det lykkelige paret. Sett gjestebok og noen fancy penner til bruk for gjestene. Også sette en liten blomst arrangement sammen og legges i en vase. Sett denne på motsatt side på følgende måte dersom tabellen er balansert.

 Hint

 Tid hva som er og kirken er ikke tillatt spør fremover

 Vær forsiktig når du plasserer lys hvis du bruker stearinlys at små barn kan snuble i dem.

(0)
(0)
Kommentarer - 0
Ingen kommentarer

Legg en kommentar

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tegn igjen: 3000
captcha