Hvordan du bruker en samtidighet Motorsykkel forgasser renere på en Honda 750

 På den firesylindrede Honda CB750 motorsykkel, har hver sylinder sin egen forgasseren. Justering av gass lysbilde åpen for nøyaktig det samme beløpet i samklang kalles synkronisering. Forgassere usynkronisert kan føre til en eller flere sylindere til å jobbe hardere enn andre og redusert motorytelse. Forgasser synkroniseringen er oppnådd ved hjelp av et kvikksølvmanometer som gir en visuell avlesning av vakuum anvendelsen av hver motorsylinder. Periodisk forgasser synkronisering holder sykkelen kjører i topp ytelse.

 Ting du trenger

 Multi-port forgasseren synkroniseringsverktøyet

 Key forgasseren

 Flat skrutrekker

 Instruksjoner

  •  1

 Plasser motorsykkelen på midten stand. Start motoren og la den varmes opp til normal driftstemperatur.

 2

 Stopp motoren. Fjern sete og sidedekslene. Sidedekslene er en presspasning i gummipakninger og vil løsne uten bruk av verktøy.

 3

 Steng drivstofftilførselen ventilen på gasstanken og å fjerne drivstoffslangen til forgasseren. Fjern bolten hold på baksiden av gasstanken. Fjern gasstanken ved å løfte og på baksiden.

 4

 Fjern vakuum caps forgasseren kroppen. Koble vakuum linjer av synkroniseringsverktøyet for portene på forgasseren kroppen. Koble hver linje i størrelsesorden én til fire, fra venstre side av motoren du ønsker å se sitter på sykkelen.

 5

 Start motoren og observere målingene på synkroniseringsverktøyet. Dersom forskjellen mellom målingene i forgassere er større enn 2,4 inches av kvikksølv, og forgassere må justeres. Punkt 2 i forgasseren er basen del, ikke justerbar. De andre tre forgassere blir justert slik at målingene av nummer to forgasseren.

 6

 Løsne låsemutteren på nummer 1 justeringsskruen forgasseren. Drei skruen til lesing på måleren nummer 1 er mindre enn 2,4 inches forskjell fra nummer 2 forgasseren. Stram låsemutteren, være forsiktig for ikke å forstyrre den innstillingen. Åpne og lukke gass og sjekker finjustering.

 7

 Bytt drivstofftanken og slå drivstofftilførselen ventilen på. Fyll boller av forgasseren med gass for neste trinn. Ikke bruk en ekstern drivstofftilførsel tank på grunn av brannfare.

 8

 Gjenta trinn 6 og 7 for å angi antall 3 og 4 forgassere.

 9

 Stopp motoren og ta synkroniseringsverktøyet. Bytt ut vakuumhavne caps på forgassere. Erstatte gass tank og sidedeksler.

 10

 Start motoren og juster tomgang til 1000 rpm om nødvendig, med tomgangsjusteringsskruen hastighet mellom 2 og 3 forgassere.

 Hint

 Eksosgass er giftige. Fungerer bare i et godt ventilert område.

 Unngå overoppheting av motoren. La motoren avkjøle mellom justeringer eller bruke en butikk vifte for å sirkulere frisk luft til motoren.

 Kontroller at carb-sync verktøyet er utstyrt med begrenser. Disse limiters hindre kvikksølv fra å bli trukket inn i motoren. Hvis kvikksølv er trukket inn i motoren, uten at det berører oppstår motoren, men verktøyet må skiftes ut.

(0)
(0)
Kommentarer - 0
Ingen kommentarer

Legg en kommentar

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tegn igjen: 3000
captcha