Hvordan du bruker Microsoft Word på en iPhone

 IPhone har blitt toted som en alt-i-ett-mobil messias, men inntil nylig, ikke tillater brukere å redigere Microsoft Word-filer. Telefonen tar endelig dokumenter for redigering med Quickoffice, en app bygget spesielt for iPhone. Brukere kan raskt opprette, redigere og lagre dokumenter direkte på deres iPhone med letthet.

 Ting du trenger

 iPhone 3G

 Mobile Me

 Instruksjoner

 Last ned Quickoffice app store. For å laste ned, bare skriv inn "app" ikonet på din iPhone og bruke søkeboksen for å finne "Quickoffice." Søknaden er tilgjengelig på App Store for $ 19.99.

 Skriv inn søknaden. En tom fil vises, og du kan skrive det du trenger rett på tom fil som du ville gjort med Microsoft Word på datamaskinen.

 Endre teksten ved å velge den og endre fonter. For å gjøre dette, bare zip fingeren over området du ønsker å fremheve. Deretter velger du skriften fra kategorien Skrift på bunnen av programmet.

 Zoome inn og ut av teksten. Bare plassere fingrene på skjermen og trekke dem tettere for å forstørre. For å zoome ut, bare flytte fingrene lenger fra hverandre.

 Klikk på Lagre-kategorien, som ligger langs bunnen av skjermen med fingeren, og navnet på filen som du ville gjort med Microsoft Word på datamaskinen.

 Hint

 Programmet støtter .doc, .docx ikke det nye formatet.

(0)
(0)
Kommentarer - 0
Ingen kommentarer

Legg en kommentar

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tegn igjen: 3000
captcha