Hvordan du bytter hytta luftfilteret på en Lincoln LS

 Hvis du merker at frontruten tåke Lincoln før kurset, og det er ikke kaldt og din varme pusten ikke et skittent hytta luftfilter kan være årsaken. Rutinemessig vedlikehold av luftfilter kan hindre dannelsen av frontruten dugg og dårlig ytelse av kjøretøyet, og ikke minst hindre at du puster uren luft. Endre hytta luftfilter er faktisk en veldig enkel prosess med disse tipsene.

 Ting du trenger

 Tang Skrutrekker Clean fuktig klut etter oddments

 Instruksjoner

 Finn hytta luftfilteret på beholderen din Lincoln LS. Ser på motoren fra front, vil du finne boksen på venstre side mot brannmuren tilbake. Hytta luftfilter er montert vertikalt og er ca 6 av 9 inches og ca 2 inches dyp.

 Ta av beskyttelseshetten ved å skyve pins i svart deksel og lirke lokket med en skrutrekker. Løft filteret ut av beholderen.

 Støvsug innsiden av beholderen for å fjerne støv og rusk. Tørk innsiden og utsiden av beholderen og dekk med en ren, fuktig klut, og tørk godt.

 Sett det nye luftfilteret hytte i beholderen og sørg for at den er riktig installert. Dekk beholderen ved å sette lokket på igjen og presser forsiktig ned for å være sikker på pinnene klikk.

 Hint

 Veggdyr ofte sprette av dekselet. Hvis dette skjer, reserve tips er tilgjengelig fra din lokale butikk bildeler.

(0)
(0)
Kommentarer - 0
Ingen kommentarer

Legg en kommentar

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tegn igjen: 3000
captcha