Hvordan du deler mapper og dokumenter på en Windows 8-nettverk

 Noe å dele på nettverket til andre datamaskiner for å se det i Explorer. Windows 8 tar trygg og konservativ tilnærming standard: Ingenting er delt på et nettverk for å spesifikt oppført. Men du kan dele en mappe med innhold av følgende trinn:

  •  Klikk på File Explorer-ikonet på skrivebordet oppgavelinjen for å åpne et Windows Utforsker-vindu; navigere til plasseringen av mappen.
  •  Høyreklikk på mappen og klikk på Deling i menyen som vises.
  •  Tillater full lese- / skrivetilgang til hjemmegruppen - - velg Hjemmegruppe dele tilgang til en mappe.

     Du kan velge Hjemmegruppe oppføringen i menyen som du vil tillate andre mennesker i hjemmegruppen for å åpne filer og lese, men ikke gjøre endringer på dem.

  •  Til mappen som bare inneholder deler visse brukere, velger du den spesifikke People oppføring.

     Skriv brukeren velge en individuell bruker til hvem du gir delingsrettigheter. Du kan klikke på lokalmenyen Tilgangsnivå for å stille lese eller lese / skrivetilgang til mappen og dens innhold. Deretter klikker du på Del-knappen for å gå tilbake til Explorer-vinduet.


     Windows 8 gir praktiske forbindelser for e-post plasseringen av dine delte filer og mapper, eller du kan velge å kopiere linken til utklippstavlen for å lime inn et dokument senere.

 Du kan også dele en disk på samme måte, men Microsoft advarer. Du må tilordne en delt mappe på en stasjon på en datamaskin på nettverket.

 Når du deler en mappe, legger du alt i denne mappen på nettverket. Derfor, selv om det er et element du ikke ønsker å distribuere til andre i en mappe, ikke deler denne mappen!

 Etter en mappe er aktivert med lese- / skrivetilgang innholdet kan åpnes, lagres, flyttes eller kopieres, også fra i filen åpne, lagre og søke dialoger, som er felles på tvers av Windows 8 og programmene dine.

(0)
(0)
Kommentarer - 0
Ingen kommentarer

Legg en kommentar

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tegn igjen: 3000
captcha