Hvordan du feilsøker en Comcast Remote

 Comcast fjernkontroll, som andre fjernkontroller merkevare, opplevelsen av en rekke vanlige problemer som kan løses hjemme. Feilsøking en Comcast fjernkontroll krever ikke mye teknisk kunnskap, og det er en enkel prosess. De fleste Comcast eksterne problemene kan løses enkelt ved å følge noen enkle trinn for å identifisere problemet. Flertallet av spørsmål som melder seg fra en mangel på vedlikehold eller feilaktig programmering av enheten.

 Instruksjoner

 Skift ut batteriene for å se om de er årsaken til problemet. Vanligvis, hvis det infrarøde lyset fra fjernkontrollen ikke blinker, er batteriene ikke fungerer.

 Kontroller at fjernkontrollen er i modus ved å trykke på kameraknappen du ønsker å bruke. For eksempel, trykk "Kabel" før bruk for å endre kanaler. Det kan være at det har blitt plassert i "AUX", som ikke vil fungere for kontrollkabler funksjoner.

 Fjern hindringer fra mellom fjernkontrollen og TV eller kabel-boksen fordi de kan blokkere signalet. Prøv å stå rett foran TV-en i en avstand på mindre enn 6 fot. Hvis fjernkontrollen fungerer, problemet er enten en blokkert signal, eller lavt batteristrøm.

 Programmere fjernkontrollen for å se om det løser problemet. Gå til side Comcast kunde for instruksjoner om hvordan du setter din modell. Hvis du byttet batteriene, kan dette trinnet være nødvendig, spesielt hvis fjernkontrollen var uten strøm i mer enn 10 minutter.

(0)
(0)
Kommentarer - 0
Ingen kommentarer

Legg en kommentar

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tegn igjen: 3000
captcha