Hvordan du feilsøker en Mercedes ML350

 Når du har problemer med Mercedes Benz ML350 kan det fort bli en frustrerende gjettelek med mindre du kan gjøre en skikkelig diagnose. Som tilfellet er med de fleste biler på veien i dag, er den ML350 utstyrt med en innebygd diagnostisk system, kjent som OBD2 navn, som vil utgangs spesifikke feilkoder for spesifikke elementer av svikt i elektroniske og mekaniske systemer i din ML350. Du kan bruke en OBD2 scanner, som kan kjøpes i de fleste auto deler butikker for å skanne den diagnostiske Computer din ML350 for feilkoder.

 Ting du trenger

 OBD2 kode skanner

 Instruksjoner

  •  1

 Bestem plasseringen av OBD2-porten på ML350 med følelsen rundt under din flyr over førersiden foten godt. Den diagnostiske port vil bli merket med OBD og vil være omtrent to inches bred.

 2

 Koble skanneren OBD2 koden i diagnoseporten, deretter slå på ML350 slik at motoren går på tomgang. Hvis du opplever problemer med motoren din, og kan ikke få det til tomgang, vri tenningsnøkkelen til stillingen som tilbehør i stedet, slik at bilens elektronikk ombord er aktivert.

 3

 La strekkodeskanning for feilkoder som skal sendes ut av den diagnostiske datamaskin i ML350 og legg merke til alle kodene som vises på kodeleseren skjermen.

 4

 Ta med kodene som har blitt lagt til en autorisert mekaniker, til auto deler butikken eller Mercedes forhandler dekode. Alle tre av disse ressursene vil ha bøker og datafiler på hånden som kan fortelle deg om feilkoden du fikk, for eksempel, som indikerer en defekt sensor.

(0)
(0)
Kommentarer - 0
Ingen kommentarer

Legg en kommentar

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tegn igjen: 3000
captcha