Hvordan du installerer en Bobcat timing belte 4G32

 4G32 er en Bobcat traktor styre lastere brukes i utendørs konstruksjon, varehus og andre næringer. Lasteren har en rekke bruksområder, inkludert flytting materiale fra ett sted til et annet, grave hull, måke snø og plassere objekter eller bokser på paller eller hyller. The Bobcat 4G32 har en 4-sylindret bensinmotor som har en timing belte som alle andre motoren. Skifte Registerreim bistå motoren arbeid igjen og hindre fremtidige belte problemer. Utbyttingsprosessen av båndet er den samme som for hvilken som helst annen motor.

 Ting du trenger

 Skrutrekker

 Jekk

 Nøkkel

 Registerreim for Bobcat 4G32

 Instruksjoner

 Åpne baksiden av Bobcat å eksponere 4G32 motoren. Skru skruene som holder bakplaten på plass med en skrutrekker, og sette bakplaten og skruene til side på et trygt sted.

 Klatre traktoren å eksponere bunnen av motoren for enkel tilgang.

 Finn motorens veivaksel. Det bør være plassert i nærheten av kamakselen og svinghjulet. Still taktmerkene på svinghjulet og den cam slik at sylinderen nummer én ansikt til merkevaren TDC. Du bør være i stand til å endre dette ved å vippe en liten bryter med fingeren eller en skrutrekker.

 Finn dekselet timing belte. Det bør være i nærheten av veivakselen. Skru ut skruene som holder dekselet og legg det til side og dekke.

 Lokal justering av skivene av beltet stramt holdeboltstrammer langs veivakselen. Løsne bolten med en fastnøkkel til å løsne timing belte.

 Gli av timing belte med hendene.

 Plasser den nye beltet på plass og legge den på den store skivene først og sist på mindre trinser. Kontroller at taktmerkene fortsatt er i TDC posisjon.

 Stramme settskruen av strekkrulle for å sikre at beltet på plass. Plasser en skrunøkkel på bolten i midten av den største skivene. Slå av motoren to ganger ved å stramme fett. Juster merkene i TDC igjen før testing motoren.

(0)
(0)
Kommentarer - 0
Ingen kommentarer

Legg en kommentar

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tegn igjen: 3000
captcha