Hvordan du installerer en CB i en Dodge 2500

 Dodge Ram lastebiler serien inkluderer full samling av forretnings tilbud. Mange eiere installere Ram borgere radioer til å kommunisere med andre drivere. Montering av en CB-radio i førerhuset på en Ram lastebil serien krever en monteringsplate, tilgjengelig i mange deler forhandlere. Installasjonsprosessen tar omtrent to timer.

 Ting du trenger

 Skrutrekker

 Dodge Ram mount kit CB - bredt montering

 CB-radio

 Avisoleringstenger

 fids Wire

 Krymping

 Svart elektriske tape

 Instruksjoner

 Monter Dodge Ram CB radio adapter plate til midtsetet slik at den kan vippes i en vinkel mot bakken. Skruing av festeplaten til gulvet i hytten Ram. Hold de to festebrakettene på oversiden av platen og vender glidebraketten.

 Se under midten av Ram konsollen å finne pluggen ledning som går inn i radioen. Koble radioen og finn antenneledningen. Sett til side tråd.

 Plassering av CB i bærerne av platen. De fleste mobil CB radioer mottaker skruene på siden at skli inn de vugger på støttene. Presse dem i parentes og bruke skruene på låseskiver for skruene. Stram de ringer, slik at de er trygge, men fortsatt tillate at CB-radio pivot forover eller bakover i armene på braketten. Installer mikrofonen i vuggen av kysten på monteringsplaten.

 Kjør ledningen fra CB antenne til antenneledningen av Ram. Tvinn dem sammen og legg en ledning på toppen av den trofaste sønn og vende seg bort. Crimp på de troende til å feste antennen sønn i posisjon og slå dem på konsollen. Plasser matten på sønnen for å unngå utilsiktede tårer.

 Tre strømledningen fra CB-radio i konsollen for å finne ledningspluggene kjøringer med batteriet fra Ram. Plugg strømledningen CB i trafikken. Hvis Ram er utstyrt, velger å bruke sigarettenner strømforsyning til makten CB radio.

 Vri tenningsnøkkelen Ram i nøytral, og slå på CB for å teste installasjonen og tilkoblinger.

(0)
(0)
Kommentarer - 0
Ingen kommentarer

Legg en kommentar

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tegn igjen: 3000
captcha