Hvordan du installerer en satellitt antenne stjerners valg

 Installere en stjerne valg parabolantenne er ikke noe som tar snev av en profesjonell. Gjennomsnittlige forbruker med litt hjelp fra en venn kan installere en av disse Dish, så lenge noen viktige verktøy er for hånden. Med et nivå hånd, en nøkkel og hånden din satellittmottaker, kan stjerners valg parabolantenne være riktig installert og du kan nyte satellitt-TV programmering dagen du mottar din tallerken.

 Ting du trenger

 håndregionen

 Satellittmottaker

 A / V-kabler

 Nøkkel

 Compass

 Instruksjoner

  •  1

 Sørg for at Star Choice parabolantenne er montert riktig. Sørg for første at monteringsområdet er fritt for rusk. Sjekk også himmelen for å sørge for at det ikke er noen hindringer som trær og høye bygninger med uttalelse fra fatet på den sørlige himmelen. Som du setter din stjerners valg Parabolantenne i monteringsområdet uten hindringer, bruke en hånd nivå å måle langs masten av antennen, kan nivået eller flat ikke monteres.

 2

 Rett parabolantenne til Star Choice sørlige himmelen. Dette trenger ikke være en svært grov retnings mål på dette stadiet, som forberedelse for senere justeringer. Et kompass kan være nyttig.

 3

 Koble stjerners valg satellittmottakeren til TV-en. Dette er audio / video-kabler som er laget. Standard A / V-kabler som følger med parabolantenne Stjerne Choice vil ha et sett med ark på hver ende av kablene. Merk at alle vedtak er enten rød, hvit eller gul. Finn de fargede kontaktene på baksiden av TV-en og på baksiden av satellittmottakeren. Sett hettene på endene av disse kablene på fargene på trykk tilsvarende på baksiden av TV og satellitt-mottaker. Disse koble lyd- og videosignaler til TV-mottakeren.

 4

 Koble den koaksiale kabelen som går fra antenne til utsiden til satellittmottakeren. Denne tilkoblingen vil bli gjort til ANT IN porten på baksiden av mottakeren. Slå på satellittmottakeren og TV. Sett inngangen på TV for video / audio-kontakter der du kobler satellittmottakeren. En meny vises, og fra denne menyen, velg "signal meter screen" alternativet. Har en venn bli med på TV mens du vender tilbake til Star Choice parabolantenne utenfor.

 5

 Justere høyden på parabolantenner stjerners valg. For å gjøre dette, ved å løsne mutterne av løfteboltene med en skiftenøkkel. Med disse løse bolter, gjøre små opp og ned bevegelser, og etter hver justering, venter en rapport om din venn å se på signalmåleren skjermen. Det kan informere deg om hvor nær du er til de riktige høyde koordinater. Gjøre andre nødvendige justeringer.

 6

 Justere azimuth av Star Choice parabolantenne, som er overlatt til en rett orientering av boksen. Løsne mutrene fatet LNB arm med nøkkelen før du gjør disse justeringene. Etter hvert lys justering til venstre eller høyre, vente på et signal meter skjerm ratio. Når en samlet lesing på signalet mellom 70 og 80 er nådd, er du klar til å se satellitt-programmer. Stram alle bolter.

(0)
(0)
Kommentarer - 0
Ingen kommentarer

Legg en kommentar

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tegn igjen: 3000
captcha