Hvordan du installerer en trippel LNB parabolantenne

 Installere en trippel LNB satellittantenne trenger ikke å bli tildelt en satellitt-tjenesten profesjonell. Selv om du ikke har erfaring med en trippel LNB parabolantenne, en type gjør-det-selv dedikert kan installere i sitt eget hjem med bare hjelp av en venn, på en tast, og bruk korrigere satellittmottakerens signal meter skjerm. Etter noen heving og azimuth justeringer flat, installere en trippel LNB parabolantenne kan oppnås.

 Ting du trenger

 Satellittmottaker

 Koaksialkabel

 A / V-kabel

 Nøkkel

 Instruksjoner

 Sørg for at monteringsområdet i trippel LNB parabolantenne er fri for hindringer i himmelen over. Disse barrierene i satellitten siktelinjen kan påvirke styrken på signalmottak.

 Peke trippel LNB parabolantenne til sør Generelt himmelen over. Dette er en veldig bruttofortjeneste og andre justeringer vil bli gjort senere.

 Kontroller at koaksial kabel som kobler LNB parabolantenne trippel er koblet til satellittmottakeren inkludert i riktig modus. Koaksialkabel ligger bak masten på trippel LNB parabol, og munner ut på baksiden av satellittmottaker og "ANT IN" port.

 Koble satellittmottakeren til TVen. Dine mottaker fartøy med kabler som har et sett med tenner i hver ende av kabelen A / V-standarden. Hvert sett har en rød, hvit og gul plugger. Vær også oppmerksom på at det er A / V-kontaktene på både baksiden av TV-en og baksiden av mottakeren, og hver avgjørelse tilsvarer fargen til en av pluggene. Lage forbindelser tilsvarende.

 Slå på mottakeren og TV. Velg utvalg "av Signal Meter skjermen" i menyen og gå tilbake til trippel LNB parabolantenne utenfor. Nyt oppholdet Twinning med signal meter skjerm inne.

 Løsne mutrene ved siden av høyde boltene på baksiden av trippel LNB parabolantenne med en skiftenøkkel. Med disse nøtter løsnet opp gjøre gradvise justeringer / ned til retningen på parabolen. Etter hver justering, vent 5-10 sekunder for å gå tilbake rapportering din venn som overvåker signal meter skjermen. Displayet vil gi din venn med oppdateringer på hvor nær du er til parabolantennen peker trippel LNB til de riktige koordinatene. Gjøre andre nødvendige justeringer.

 Bruk en fastnøkkel til å løsne LNB arm de tre nøtter på flat. Disse er på baksiden av masten på antennesiden og muttere riss. Gjør tilsvarende justeringer som før, men gjør venstre og høyre for å riktig endre azimuth. Når signalet meter skjermen indikerer at all informasjon er riktig justert, er installasjonen fullført.

(0)
(0)
Kommentarer - 0
Ingen kommentarer

Legg en kommentar

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tegn igjen: 3000
captcha