Hvordan du installerer et takstativ Pilot LX

 Pilot LX er en mellomtone Honda SUV som er utstyrt med pigger under taket støping. Ved hjelp av disse pinnene kan kjøretøyet kan inneholde en takgrind, som er tilgjengelig som tilbehør add-on. Med riktig verktøy og en ettermiddag, kan du installere et takstativ Pilot LX hjemme. Visse endringer i taket molding er nødvendig, så forsiktighet bør tas for å måle nøye før du gjør noen kutt i støping.

 Ting du trenger

 Plastic trim verktøy

 Nebbtang

 Hack Saw

 Torx

 Phillips skrutrekker

 Drill

 3mm bits

 2007-modeller eller tidligere

  •  1

 Heve den bakre ende av den løse taket støping med en plast trim verktøy. Fjern støping. Fjern klemmene i takstativene kanaler stendere med tang nese.

 2

 Plasser adapteren blokk 1 av pinnen i front riktig posisjon og sikre det med to torx-skruer. Installer blokken # 2 av adapteren bak blokk 1 og adapteren blokk nr 3 bak blokken No. 2 bruker piggene. Gjenta dette trinnet på venstre side av tilpasningsblokker n. 4, 5 og 6.

 3

 Mål passasjersiden taket støping 674 mm fra fronten. Skjær med en baufil. Installer kortere stykke på forsiden av adapteren blokken 1. Mål 155 mm fra forsiden av stykket og de resterende formseksjon. Kast dette stykket. Gjenta dette trinnet med støping av førersiden.

 4

 Måler 623 mm i støpeflaten av resten av passasjersiden. Kutt molding. Installer dette stykket mellom adapteren blokk 1 og adapteren blokk 2. Mål 75 mm fra de resterende pressing og skjæring. Kast dette stykket. Gjenta dette trinnet med støping av førersiden.

 5

 Mål 513 mm fra resten forming passasjersiden og kutt. Installer dette stykket mellom adapteren blokk 2 og adapter blokk 3. Mål 81 mm støping og skjæring. Fjern dette stykket. Gjenta dette trinnet for støping førersiden.

 6

 Installer de resterende brikkene bak bakse matchende blokker på begge sider.

 7

 Juster parentes i forhold til lengden med pilene på undersiden av taket. Sett brakettene inn i skinnene i forhold til lengden. Sett inn og stram boltene og skivene i bunn Torx sviller.

 8

 Hopp lagerklossene på tilpasningsblokker og tak barer på pads. Feste takstativet med Phillips skruer.

 2009-modeller og flere

 1

 Åpne bakluken. Fjern den bakre taket molding dekket med plast trim verktøy.

 2

 Å bore to hull gjennom hvert deksel på de skårne merkene på innsiden av lokket med en 3 mm bor. Skjær slutten av hvert deksel med en baufil langs en linje gjennom hullet nærmest enden.

 3

 Fjern taket støpe fra de to sider av kjøretøyet. Fjern boltene som fester klipp i Takstativet kanaler med needlenose tang.

 4

 Mål taket rett forme 893 mm i front end og klippe det med en baufil. Mål 130 mm tilbake og kutte igjen. Kast dette stykket. Måling 1 110 mm og kutte tilbake igjen. Kast de resterende stykke. Gjenta dette trinnet til venstre mold.

 5

 Installere molding klipp på molding deler. Installere tak molding dekker. Bytt ut molding stykker.

 6

 Installere taket barer. Sett inn Torx boltene inn i hullene i stativene. Stram boltene til 8,9 ft-lb

 7

 Skyv tverrstengene i stativene. Juster stativet markerer med merkene på takstativet. Stram knottene i forhold til lengden.

 8

 Installer en Torx bolt gjennom hullet på baksiden innsiden av hvert spor takstativet tverrliggeren. Installer endestykkene til takstativet.

(0)
(0)
Kommentarer - 0
Ingen kommentarer

Legg en kommentar

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tegn igjen: 3000
captcha