Hvordan du installerer motorsykkel fothvilere

 Footpegs tilby deg et sted å hvile føttene mens riding en motorsykkel. Fotplatene er skrudd til bunnen av rammen av motorcycleâ € ™ og er i nærheten av girspaken og bremsepedalen. Fotplatene fleste landeveissykler er polstret for komfort og isolasjon mot vibrasjoner, men fotstøtte på motorsykler er laget av metall med en taggete øvre kant for å holde Ridera frem € ™ slipping. Fotplatene kan oppgraderes til komfort for føreren eller av hensyn til stil.

 Ting du trenger

 Spanner

 Fot-

 Momentnøkkel

 Instruksjoner

 Fjern mutteren fra ankelen til foten av de eksisterende støtte fotbrett på den delen av motorcycleâ € ™ med en skiftenøkkel mot klokken. Gjenta for de to fothvilere. Satt nøtter til side for det nye anlegget fotstøtte.

 Skyv bolten til hånden som holder ankelen av foten for å støtte fotstøtte. Fjern fotstøtten og vaskemaskin. Gjenta for de to fothvilere. Angi de bolter og skiver til siden av det nye anlegget fotstøtte.

 Plasser monterings enden av den nye foten pinne i sporet av støtte fothvilere. Sett inn platen med den høyre kanten av skiven vender mot innsiden av støtte fothvilere. Gjenta for de to fothvilere.

 Presse en festeskrue gjennom monteringshullet i fotstøtten braketten, slik at den passerer gjennom fjærskiven og ankelen av foten. Sørg for at den gjengede enden av bolten stikker ut gjennom den andre siden av brakett fothvilere. Gjenta for de to fothvilere.

 Træ en monteringsmutteren på den gjengede enden av festeskruen i retning av urviseren og trekk til med en skiftenøkkel. Gjenta for de to fothvilere.

 Hint

 Sørg for at ankelen av foten montering nøtter er stramt nok til å motstå å løsne fra vibrasjon. Bruk en momentnøkkel og stram montering nøtter fotstøtten i dreiemoment spesifisert i installasjonsinstruksjonene fotstøtte.

(0)
(0)
Kommentarer - 0
Ingen kommentarer

Legg en kommentar

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tegn igjen: 3000
captcha