Hvordan du installerer premium Navionics HotMaps

 Ta med deg en GPS med deg på fisketur eller båt kan være en god måte å sikre at du aldri går tapt. Problemet er noen ganger et område kan endres over tid. Navionics er en linje av kort, kalt HotMaps Premium, slik at du kan holde deg oppdatert. Disse kortene har mange funksjoner som kan hjelpe deg i din reise, inkludert gjeldende side, plasseringen av dock og vanndybden.

 Ting du trenger

 SD-kort

 Kortleser

 Instruksjoner

 Slå av GPS-enheten og ta ut SD-kortet fra kortsporet på siden. Hvis GPS ikke har et SD-kortspor, eller hvis du ikke har et SD-kort, vil du ikke kunne installere Navionics HotMaps Bonus på enheten.

 Sett SD-kortet inn i en åpen slot for SD-kortet i kortleseren på datamaskinen. Vent til kartet vises i listen over stasjoner tilgjengelige på datamaskinen din før du fortsetter. Når kortet er klart til bruk, åpne nettleseren og gå til hjemmesiden Navionics.

 Klikk på linken "nettbutikk" øverst på siden. Du vil se en liste over alle tilgjengelige produkter Navionics. Klikk på Hot Premium kortet alternativet og skjermen viser en svikt i programmet sammen med en pris. Klikk "Kjøp" og skriv inn din betalingsinformasjon i skjemaene som vises på siden. Klikk på "Kjøp" igjen.

 Vent til kjøpet å gå gjennom. Du vil bli tatt til en side med en "Last ned" -knappen. Klikk på denne knappen og velg "Lagre" når den vises. Klikk på "Browse" -knappen for å velge hvor du vil lagre programmet. Velg SD-kort fra menyen og klikk på "Lagre".

 Vent til nedlastingen. Når den gjør det, lukker nettleservinduet og ta ut SD-kortet fra kortleseren. Sett kortet inn i sporet på GPS-enheten og makt over. Den HotMaps Premium-programmet vises på menyen for deg å bruke.

(0)
(0)
Kommentarer - 0
Ingen kommentarer

Legg en kommentar

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tegn igjen: 3000
captcha