Hvordan du justerer clutchen på en Volkswagen Golf

 Golf Den første produsert av Volkswagen i 1974 for å erstatte Beetle i USA og Europa. Siden da har det blitt den tredje mest solgte bilen i verden. Golf er en solid bil med høyere gjennomsnittskarakterer i form av pålitelighet og sikkerhet. Golf er en serie lamellskiver fjær kommer sammen som clutchpedalen slippes, og det kopler motoren drivverket. Mens nyere modeller av Golf kan ha selvjuster clutcher, de fleste krever sporadisk justering av kablene for å kompensere for slitasje på clutchplatene.

 Ting du trenger

 Kit service

 6 inches regelen

 15/32 inches eller 12 mm spacer

 Instruksjoner

  •  1

 Finn justering av clutch kabelen i motorrommet. Kabel justering enhet som består av en blank innstilling enhet og mot stål-plast mutter er på toppen av transaksel på venstre eller førersiden av motorrommet. Se etter den hvite plastmutteren på toppen av trans like til venstre for batteriet du ser foran bilen. Clutchen kabelledningene justere clutchkabelen gjennom brannmuren til clutch kabelen.

 2

 Slå av motoren og sett på parkeringsbremsen.

 3

 Trykker på clutchpedalen med hånden og føle hvordan lesing eller en gratis enkel bevegelse, han før du føler en Clutch motstand. Gratis spill er det første enkel bevegelse i pedalen, og du kan prøve det ved å trykke på pedalen med fingeren. Men, vil du sannsynligvis trenger å bruke en hånd til å løsne clutchpedalen og trykker på resten av veien til gulvet.

 4

 Måling av gratis spill av avstand i clutch å opprettholde regelen i rett vinkel pedal bevegelse. Spesifikasjonen for gratis spill Golf i clutch er 5/8 tommers eller 15mm. Hvis spillet er høyere enn det må justeres.

 5

 Skyv clutchpedalen og slipper flere ganger før du foretar justeringer.

 6

 Løsne mutteren mot clutch kabel med en skiftenøkkel. Stram kabeljusteringsskrue med fingrene til det er den angitte mengden av clutch spill. I 1985 og senere modell, setter 15/32 tommers spacer mellom plast flens justerings enheten og transaksel casing nedenfor. Drei regulatoren mot klokken inntil flensen er riktig montert på avstands og stram låsemutteren. Fjern avstandsstykket.

 7

 Prøv gratis spill for å sikre at det alltid er riktig og gjøre nødvendige justeringer.

 Hint

 Clutch slitasje. Hvis du ikke kan justere den frie spill av det angitte beløpet, bør du vurdere en ny utforming av clutch forsamlingen.

(0)
(0)
Kommentarer - 0
Ingen kommentarer

Legg en kommentar

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tegn igjen: 3000
captcha