Hvordan du kan dekorere med tørris

 Tørris er noe mer enn den frosne karbondioksyd, som vanligvis tilsettes til vann for å gjøre soda vann som brukes i soda og andre kullsyreholdige drikker. Når karbondioksid gel og deretter "smeltet", endrer det direkte fra fast til gassform. Av denne grunn, gjør tørris en populær dekorasjon for Halloween eller andre kunstige tåke eller tåke betimelig. Lær å bruke tørris til å fylle rommet med illevarslende røyk på neste Halloween fest.

 Ting du trenger

 Stor svart plast kjele

 £ 30. Dry Ice

 24 til 30 liter varmt vann

 Saks

 kork

 Witch Brew Spooky

 Klipp et lite hull en tomme i diameter på bunnen eller siden av en stor svart plast potten med en saks. Installer en gummipropp i hullet.

 Hell fire liter varmt vann i gryten. Legg fem pounds. tørris brikker i varmt vann for å skape uro, den skumle tåke i ca 10 minutter.

 Plasser en bøtte eller en bøtte under hullet i lokket gryten. Etter ca 10 minutter, ta av lokket for å la vannet strømme på. Bytt ut pluggen inn i hullet og fylle potten med en annen gallon av varmt vann og fem pounds. tørris. Gjenta denne prosessen hver 10 minutter for så lenge du ønsker å ha den spooky tåke fylle din Halloween fest rom.

 Spre røyken rundt i rommet ved å plassere mat grade tørris i bunnen av koppen enkel servering eller legge tørris pinner spesialdesignede glass punsj, øl, vørterøl eller annen drikke for en , spooky, drikke laptop røyker.

 Andre ideer for å dekorere med tørris

 Legg 50-100 pounds av tørris til et varmt boblebad eller det oppvarmede bassenget for å skape verdien av en time kokende i en tåke under verandaen eller bakgård fest. Plasser de fargede pærer i lamper for å skape en ekstra spesiell effekt på spillrommet eller fest.

 Plassere fem baking panner rundt i rommet der du holder festen. Plasser en liten plate av tørris i bunnen av hver panne og tilsett en kopp varmt vann hver panne for å lage en tåke effekten i hele rommet. Tilsett mer tørris og varmtvanns panner for omtrent hver 20 til 30 minutter etter behov.

 Lag røyke skumle gresskar carving gresskar faktiske eller slå av hul skum gresskar. Plasser et lite stykke aluminiumsfolie på undersiden av gresskar og kaste et stykke tørris på toppen av arket i en liten glassbolle. Legg en halv kopp med varmt vann i skålen for å skape tåke som vil gå på de øvre deler og andre utskårne gresskar.

 Hint

 Dersom det er ønskelig, tjene gryten slag ved å plassere en annen, mindre plast bolle inne i gryten. Fylle det med slag, slik at den mindre bolle flyter oppå vannet i gryten. Pass på at kanten er over tørris blandingen til å komme og gryten. Bruk en lang håndteres øse for å komme i bollen og fylle kopper med eksepsjonell punch. Dette bør gi en illusjon av serverer skumle, tåkete brygg.

(0)
(0)
Kommentarer - 0
Ingen kommentarer

Legg en kommentar

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tegn igjen: 3000
captcha