Hvordan du kan dykke en stor hvithai?

En stor hvithai preget av National Institute of Water og atmosfæreforskning kunne dykke til en dybde på 3,937 fot.

Forskere Organisering av forskning basert i New Zealand håper å få en bedre forståelse av vandringsmønster av hvithai, studere deres bevegelser.

Ifølge NIWA: "En stor hvithai som kalles" hytta ", 4,8 meter, innehar rekorden for dybde vi har registrert for en hai av denne arten."

"Denne haien har flere andre poster dybde på 3937 fot over havet. Før dette hadde det vært verdier på rundt 3281 fot 1000 meter, en betydelig forskjell" Selv om hvithai er beskyttet i farvann New Zealand siden 2007, er lite kjent om dens habitatkrav og deres samspill med haier andre steder.

"Før vi startet dette arbeidet for fem år siden, ble det antatt at hvithai var kaldt vann fisk. Men det virker som den store hvite haien tar tropiske vinterferien i varmere steder. Den maksimale avstanden migrert var 2051 miles "Disse dataene kan være til stor hjelp for å forhindre haiangrep på mennesker.

Over en periode på fem år, forskere fra New Zealand merket en "hytte" og 24 andre hvithai med "elektroniske tags". Høyteknologi label poster plassering, dybde og temperatur, og løslatt etter en forhåndsbestemt tid, for å overføre data via satellitt, ifølge en pressemelding NIWA. Etter nesten et år, etiketten utgitt stroppen, flyter på havoverflaten og sende data via satellitt. "Etiketten selv gjenvinnes etter vask i land, hvor vi er i stand til å hente ut data fra den. Så langt har vi gjenvunnet 6 etiketter i Stillehavet," Francis sa.

(0)
(0)
Kommentarer - 0
Ingen kommentarer

Legg en kommentar

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tegn igjen: 3000
captcha