Hvordan du kobler en iPod til en 2005 Honda Accord

 Linje Honda Accord mellomstore biler har vært fallende på samlebånd siden 1976. Accord er tilgjengelig i sedan, coupe eller vogn og sluttet fabrikken utstyrt med en rekke av stereoanlegg. Spille iPod på 2 005 Honda Accord stereo kanal krever å bestemme hvilket alternativ som ville være best: ved hjelp av en RF-adapter, kassettadapter kassett, eller aux-inngang i stereo.

 Ting du trenger

 iPod

 Honda Accord med stereoanlegg

 RF adapter

 Kassettadapter

 Audio Cable

 Spille en iPod med en RF-adapter

 Få en RF-adapter som overfører lyd fra din iPod til radioen i din Honda Accord stereoanlegg, som Belkin Tunecast produsert av eller iTrip Auto Universal produsert av Griffin - selv om noen lignende adapter vil fungere.

 Sett RF-adapteren og strømkabelen inn i sigarettenneren eller 12-volts ekstra strøm din Honda Accord. Sett pluggen 1/8 tomme av RF-adapteren inn i hodetelefonutgangen.

 Slå på iPod og bla lydfilene til du finner en sang du liker og spille som normalt. Sørg for at volumet er satt rundt tre fjerdedeler av det maksimale. Du vil ikke høre musikk på den tiden.

 Klikk på "Smartscan" -knappen på iTrip, eller velg "Auto" menyvalget på Tunecast, som vil tillate RF adapter for å søke etter en tom frekvens på FM-båndet. Radio Tune din Honda Accord til åpen frekvens vises av RF-adapteren, og justere volumet til et behagelig nivå.

 Spille en iPod med en kassettadapter

 Få en iPod adapter som kan brukes i kassettspilleren av en bilradio, som DirectDeck produsert av Griffin eller produsert av Monster iCarPlay.

 Plasser tuppen av patronen adapteren inn i stasjonen på stereo kassett Honda Accord, som om det var en vanlig audio kassett. 1/8 tommers Sett pluggen av adapteren til hodetelefonkontakten på din iPod.

 Slå på iPod og spille en sang som du normalt ville, og pass på å justere volumet på iPod til om lag tre fjerdedeler av den maksimale kapasiteten. Juster volumet på stereoanlegget ditt Honda Accord til en behagelig lyttenivå.

 Spille en iPod via input "Aux In"

 Skaff en kort lydkabel - ikke mer enn en fot lang - med en 1/8 tommers kontakten på begge ender.

 Sett den ene enden av lydkabelen inn i hjelpeinngangen på stereoanlegget Honda Accord, og sett den andre enden inn i hodetelefonkontakten på din iPod.

 Slå på iPod og spille en sang som du normalt ville. Sørg for å justere volumet til om lag tre fjerdedeler av maksimumsnivå, og velge modus aux-inngang - eller "Line In", "AUX IN", "mp3", - på stereoanlegget til Honda Accord. Justere volumet til et behagelig nivå.

 Hint

 Ta kontakt med din Honda Accord eieren for å se hvordan best å bruke en ekstra inngang for stereo i anlegget ditt eller bla brukerhåndboken for enhver stereo installert som en erstatning.

 Det er uklokt å forsøke å løse dine iPod-kontrollene mens du kjører, kan ulykker oppstå hvis fokus er ikke på veien. Det er mye tryggere å vente til du kom til en fullstendig stopp før du justerer iPod.

(0)
(0)
Kommentarer - 0
Ingen kommentarer

Legg en kommentar

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tegn igjen: 3000
captcha