Hvordan du kobler en TV-antenne til en parabolantenne

 En frittstående TV-antenne kan tilby gratis digitale TV-sendinger for lokale stasjoner som en satellitt-tv-tjenesten gir ikke. Du kan få TV-signal fra en TV-antenne bruker samme kabel som allerede er på plass for veggmontering eller en parabolantenne som er montert på taket brukes til å sende satellitt-sendinger i huset. En TV-antenne beregnet for utendørs bruk vil det være nødvendig med spesialutstyr i en satellitt feed butikken. Noen materielle forsyninger vil også være nødvendig.

 Ting du trenger

 TV-antenne kit

 Diplekser koding modul

 Diplekser dekode switch

 Diplekser dekoding strømbryteren

 2 koaksialkabler, 6 fot lange

 Satellittmottaker

 TV

 Instruksjoner

 Plasser TV-antenne ved siden av parabolantenne. Plugg den ene enden av koaksialkabel inkludert i koaksial utgang på antennen til TV. Som forbinder den andre enden av koaksialkabelen i en av de to koaksiale innganger diplekser kodemodulen.

 Skru av koaksialkabel kontakten koblet til koaksial utgang av multi-bryteren koblet til parabolantenne. Skru koaksial kontakt til den andre inngangen til koaksialkabelen på diplekser kodemodulen.

 Koble strømledningen til diplekseren dekoding velgeren i strøminngang på velgeren. Plugg strømledningen inn i stikkontakten for strøm.

 Skru av koaksial kontakt av koaksialkabelen som er skrudd inn i koaksial inngang til baksiden av satellittmottakeren. Skru koaksial tilkobling til koaksial inngang på dekoding diplexer bryteren.

 Skru det av med en koaksialkabel inn i "Ant" output på diplexer dekode bryteren. Skru den andre enden av koaksialkabelen inn i "Ant" på inngangen på baksiden av TV-en.

 Skru det av med en koaksialkabel inn i output "Sat" på diplexer dekode bryteren. Skru den andre enden av koaksialkabelen til en koaksial inngang på baksiden av satellittmottakeren.

 Hint

 Legge til en TV-antenne til en parabolantenne kan fortynne innkommende signal i huset.

(0)
(0)
Kommentarer - 0
Ingen kommentarer

Legg en kommentar

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tegn igjen: 3000
captcha