Hvordan du kobler et videokamera til en TV med A / V-kabler

 For de som er bruker sine videokameraer for første gang, må du koble videokameraet til TVen for å se på noe du nylig tapet kan vise seg å være en vanskelig oppgave. Men med de grunnleggende retningslinjer og forslag linjer, koble videokameraet til TVen kan være lettere enn forventet. Her er hvordan du kobler et videokamera til en TV med kabel A / V

 Ting du trenger

 TV

 audio / video-kabel

 Digital videokamera

 Instruksjoner

  •  1

 Finn de RCA-innganger på TVen. De fleste modellene har gul-rød-hvite tilkoblinger på forsiden, siden eller baksiden av TV-en.

 2

 Sikre alle kabler til RCA-inngang på TV-en, avhengig av deres farge. Dette vil sikre at du har nok lengde til å strekke kabelen fra videokameraet til TVen.

 3

 Fest den andre enden av RCA kabelen til videokameraet, i henhold til fargen.

 4

 Slå på videokameraet og TV. Slå av TV til kanalen som viser videokamera bilder. Dette kan være den kanal 3, eller Aux inngang 1 på mange standard TV.

 5

 Sett inn kassetten og trykk play på videokameraet og sørg for at filmen blir vist på TV. Hvis det ikke er det, sjekk at kablene er sikre og at TV er på høyre kanal.

 Hint

 Hvis du ikke har en gul-rød-hvit-tilkobling på TVen, kan du vurdere å kjøpe en RF-modulator for å konvertere RF signal eller koaksial.

 Hvis du bruker S-video, hopp over den gule kabelen bare og koble den røde og hvite kabler.

 Hvis du ikke finner riktig kanal og videoen ikke spilles av på TV-en, gjennomgang og sjekk at alle kabler er riktig tilkoblet og at ingen kortslutning et sted.

 Ikke endre kanaler på TVen før du er ferdig med trinnene 5 og 6. Det vil spare deg for tid og hjelpe deg å finne den enkleste kanalen.

(0)
(0)
Kommentarer - 0
Ingen kommentarer

Legg en kommentar

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tegn igjen: 3000
captcha