Hvordan du laster ned musikk til Sony E-Reader

 Sony disker tilbyr et alternativ til Kindles og blanke ark for e-lesing, og noen kan til og med brukes til å spille musikk. Hvis din ikke støtter lydavspilling, kan du være i stand til å laste ned musikkfiler til spilleren fra din PC ved hjelp av en USB-adapter eller et uttakbart SD-kort eller Memory Stick media eller direkte fra Internett på gratis Wi-Fi.

 Audio Kompatibilitet

 Ditt første skritt er å finne ut om din modell Sony Reader støtter musikkavspilling. Lesere som mangler filformat inkluderer lydstøtte tiden tilgjengelig PRS-T2, samt tidligere modeller som PRS-300 og PRS-350. De PRS-T1 modeller PRS-650 og PRS-950 støtter fullt MP3 og AAC-musikkfiler, men AAC DRM-beskyttede filer kan ikke være tilgjengelig på enkelte enheter.

 USB Transfer

 Musikk kan overføres direkte fra PC til spilleren ved hjelp av en USB-adapter. Sony anbefaler at du Sony eBook Library programvare installert på PC-en, men du må også være i stand til å bare dra og slippe filer ved hjelp av Windows Utforsker. Uansett, kobler spilleren ved hjelp av USB-adapter, og du vil se enheten vises i den venstre delen av PC-programvaren. Gå til kilden mappen og dra eller kopiere filen til Reader. Du vil være i stand til å se filen i "Music" fra biblioteket på spilleren når overføringen er fullført.

 Overføring av minnekortet

 Hvis spilleren og PCen har både et SD-kort eller Memory Stick-spor, kan du dra og slippe filer til flyttbare medier uten å måtte koble spilleren til datamaskinen. Sett inn minnekortet i PCen støtte nettsted, velg filen til musikk på kilden mappen, og dra eller kopiere den til flyttbare medier destinasjon i ruten til venstre i Library menyen eller Explorer-vinduet. Når overføringen er fullført, kan du ta ut kortet fra PC-en og sett den inn i stasjonen. Herfra kan du få tilgang til filen fra kortet eller legge den til det innebygde minnet i spilleren.

 Overfør Wi-Fi

 The Reader Wi-Fi kan bruke Wi-Fi-tilkobling for å laste ned musikkfiler. Velg nettleser programmet fra hovedskjermen på harddisken og naviger til området som er vert for filen og klikker på linken for å starte nedlastingen. Hvis du vil overføre filer trådløst fra PC-en, kan du bruke en sky som Dropbox-tjenesten til å laste ned filer fra den første bruk av PC-en og gå til kontosiden på Reader og laste ned sangen derfra. Husk at Sony butikken spilleren arrangerer musikkfiler og den integrerte nettleseren på T1-modellen kan ikke være i stand til å laste ned fra mange nettsteder og musikktjenester.

(0)
(0)
Kommentarer - 0
Ingen kommentarer

Legg en kommentar

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tegn igjen: 3000
captcha