Hvordan du rengjør en bil før børsen

 Selv de mest kompetente Bruktbil selger vil gi deg mer penger å handle hvis du tar deg tid til å vaske bilen din på forhånd. Ved å ha bilen i detalj på innsiden og utsiden, viser giveren at du er seriøs om å få en god avtale på handel i verdi.

 Instruksjoner

 Rengjøre bilen før børsen ved å tenke det vil gjøre det første inntrykket når en bilforhandler tar en titt. Gå rundt bilen og ta de største problemene, for eksempel brukte dekk, felger skitne, revet møbeltrekk eller små støt og riper. Hva du legger merke til først vil trolig være den samme som utsikt over forhandlere, så ta deg tid til å rette opp disse elementene først.

 Fjern alle personlige elementer fra bilen før børsen. Det vil være lettere for forhandleren å visualisere hvordan handelen vil bli solgt til en annen kjøper hvis det er ren og uhemmet med spedbarn bilseter, rusk og de fleste klistremerker. Vær spesielt oppmerksom på hanskerommet og bagasjerommet også - det er overraskende hvor mange mennesker kommer til bilforretning med en koffert full av bagasje og andre personlige eiendeler.

 Å ha fullt omfattende bil innvendig og utvendig før du bytte det til en forhandler. Husk, en ren bilforhandleren viser at du virkelig tok godt vare på henne, og det er mye mindre sannsynlig at du skjule reelle problemer med bilen. Du bør ha tepper og møbeltrekk sjampo, hjul og dekk og renset støv og skitt fjernes fra alle kriker og kroker av dashbordet.

 Reparere eventuelle støt eller mindre riper hvis du før kan vaske bilen din. Kjøpmannen vil fjerne mye mer penger på handel i verdien av kjøretøyet til hver feil at hvis du bare hadde disse elementene fastsatt på forhånd på en lokal body shop.

 Ta din bil reparasjon og vedlikehold før forhandle i. Ved å ha oljen forandret og fylt med væske, som viser deg forhandleren at du tok vare på denne bilen, og det er trolig i utmerket tilstand. Også, hvis du har motorrommet damp renset, kan du imponere selgeren ytterligere.

 Hint

 Hvis du er en røyker, kan det være lurt å ta litt ekstra tid til å fjerne lukten av røyk inne i bilen gjennom bruk av ozon behandlinger, deodoranter og desinfeksjonsmidler.

(0)
(0)
Kommentarer - 0
Ingen kommentarer

Legg en kommentar

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tegn igjen: 3000
captcha