Hvordan du sender dine smykker design å bringe Made

 Smykker tjener et formål av pryd. En godt designet smykke kan selv gjøre en person ser vakrere. Mange går til lokale gullsmeder å kjøpe smykker som har blitt gjort av håndverkere i bulk. For å ha et unikt smykke, må du kanskje få tilpasset gjennom en lokal gullsmed eller en elektronisk ressurs. Ved hjelp av en elektronisk ressurs gir en designer en sjanse til å finne de laveste prisene fra produksjon til den høyeste kvalitet med bare et klikk med musen.

 Instruksjoner

 Forbered smykker design. Farge, materialtype, størrelse og andre spesifikasjoner skal være tydelig identifisert i for at det skal gjøres nøyaktig.

 Kontakt ulike online smykker produsenter for informasjon om hvordan du sender din design for produksjon. Gemkitty, Blue Nile, Gemvara, Brilliant Earth, og Delusha er noen av de elektroniske ressurser tilgjengelig for å lage tilpassede smykker design.

 Verve hjelp av en elektronisk ressurs og fortsette samtaler med produsentene. De vil gi deg et tilbud som vil omfatte en pris og en omtrentlig dato for ferdigstillelse.

 Send inn ditt design i henhold til produsentens instruksjoner. Noen produsenter kan også tillate deg å vurdere og godkjenne din designkonsept før de blir ferdigstilt.

(0)
(0)
Kommentarer - 0
Ingen kommentarer

Legg en kommentar

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tegn igjen: 3000
captcha