Hvordan du sender en BBM fra en datamaskin til en Blackberry

 Når du velger å implementere Blackberry Messaging-tjenesten, drar du nytte av et nettverk som ser over 10 milliarder meldinger sendes og mottas hver dag. Chat-programmet kan du kommunisere med andre brukere BBM tillegg til smarttelefonens datatilkobling i stedet for SMS-tjenesten. Dessverre BBM tjenesten krever tilgang til brukerdata som er lagret på telefonen, slik at du kan ikke bruke et webgrensesnitt eller frittstående programvare løsning på datamaskinen din. Men det er programvare som kan bygge bro en forbindelse mellom Blackberry og PC slik at du kan ta fjernstyring av den mobile enheten til å sende BBM meldinger.

 TinyController

  •  1

 Installer TinyController Blackberry App World-programmet på Blackberry-enheten. Du må også laste ned og installere ekstra desktop programvare fra nettstedet TinyController. Lenker til begge er i Resources.

 2

 Start programmer på begge enheter. På datamaskinen, velg "Connect" knappen øverst til venstre, og velg en tilkoblingsmetode - du kan velge å koble til ved hjelp Wi-Fi, Bluetooth eller USB. Se tips for mer informasjon.

 3

 Velg "BBM" -fanen og fortsette å bruke Blackberry Messenger-tjenesten på din datamaskin.

 Impatica viaDock

 1

 Impatica viaDock installere programvaren fra utviklerens side på datamaskinen. Installere Blackberry App World-appen på kontakten Impatica Blackberry. Lenker til begge er i Resources.

 2

 Start dataprogram. Set programtillatelser ved å velge "Alternativer", "Security Options" og deretter "Programtillatelser". Velg "Impatica Connector" og velg "Edit Tillatelser." Tillat alle elementer under "Connections" og "Interaksjoner".

 3

 Initiere din favoritt type tilkobling mellom Blackberry-enheten og datamaskinen - for eksempel koble til USB-kabelen eller aktivere en gratis Wi-Fi. Se tips for mer informasjon om tilkoblinger.

 4

 Start programmet på Blackberry-enheten. Hvis presentert med et tilgangsfeil, sette alle elementene i "Tilkoblinger" og "Interaksjoner" til "Tillat".

 5

 Vent et øyeblikk for enheten å bli oppdaget av kontorprogramvare. Når dette er fullført, vises Blackberry skjerm på skjermen på datamaskinen.

 6

 Velg BBM program for å starte og bruke på dataskjermen som du ville gjort på selve enheten.

 SOTI Pocket Controller-Pro for Blackberry

 1

 SOTI Pocket Controller Installer-Pro for Blackberry app fra Blackberry App World på Blackberry-enheten. Du må også laste ned og installere ekstra desktop programvare fra nettstedet SOTI. Lenker til begge er i Resources.

 2

 Dobbeltklikk på snarveien på skrivebordet for å starte programmet og klikk på knappen "Connect".

 3

 Velg mellom "USB" og "Wi-Fi" for en tilkoblingsmetode. Når koblet til, vises Blackberry skjermen på skjermen på datamaskinen.

 4

 Velg BBM program for å starte og bruke på dataskjermen som du ville gjort på selve enheten.

 Hint

 TinyController er den eneste løsningen tilgjengelig for både PC og Mac-plattformer. Impatica viaDock og SOTI Pocket Controller-Pro for Blackberry er kun tilgjengelig for PC.

 Å koble til via Bluetooth eller Wi-Fi, velger du ikonet "Manage Connections" på startskjermen, og sikre en Wi-Fi eller Bluetooth er aktivert. For Bluetooth, må du også bruke "Network and" og sørge for at Bluetooth er satt til "tilgjengelig". For USB, koble USB-kabelen til smarttelefonen og datamaskinen, klikk på "Connect", velg "USB" og velg din PIN.

 Selv om alle tre løsninger krever kjøp i app, har utviklerne gitt begrenset gratis prøveperiode for hver slik at du kan demo mulighetene før du kjøper.

 Informasjonen i denne artikkelen gjelder for Blackberry-enheter som kjører OS 7. Det kan variere litt eller betydelig med andre versjoner eller produkter.

(0)
(0)
Kommentarer - 0
Ingen kommentarer

Legg en kommentar

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tegn igjen: 3000
captcha