Hvordan du sender en bil i Trinidad

 Hvis du er ute og reiser eller flytter til Trinidad og Tobago, kan bringe sammen bilen din være en god investering. Forsendelsen av bilen kan spare deg bryet med å måtte kjøpe en ny bil eller leie en hel Trinidad. Det vil også spare deg kostnadene for lagring av bilen.

 Fra Hva trenger jeg?

 For å sende bilen Trinidad og Tobago, må du presentere bevis på eierskap og ha gyldig førerkort. Bruke amerikanske førerkort til å kjøre bilen er akseptabelt. Hvis du bor i en lengre periode, kan du bruke din amerikanske lisens og registrering til de utløper. Når de modne, bør du registrere bilen i Trinidad.

 RoRo frakt

 RoRo shipping er den enkleste metoden og mest brukte bil frakt til Trinidad og Tobago. Bilen kjører på en ro-ro skip og trygt festet til en bil plattform. Når du ankommer i Trinidad og Tobago du bare kjøre bilen av skipet.

 Shipping Container

 Selv om dyrere, container transport gjør det mulig å sende bilen i sin egen individuelle container. Bilen er godt dokumentert, sikker og festet, noe som sikrer større sikkerhet under transport til Trinidad og Tobago. Denne metoden er populært for utenlandske forsendelse som det tillater deg å sende personlige effekter inne i bilen.

 Trinidad og Tobago og gebyrer

 Bortsett fra kostnader til transport, Trinidad og Tobago stiller ekstra skatt på kjøretøyet. En tilleggsavgift er plassert på alle forsendelser av containere på grunn av Bunker Adjustment Factor. Det er toll på eksport av bilen til Trinidad og Tobago, samt et lovforslag ansvarlig Laden.

(0)
(0)
Kommentarer - 0
Ingen kommentarer

Legg en kommentar

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tegn igjen: 3000
captcha