Hvordan du sender en tekstmelding med et annet nummer

 Du trekker en prank eller prøver å holde litt av en overraskelse, telefonnummer alltid gir deg unna. Men heldigvis er det en teknisk par å sende tekst med et annet telefonnummer. Hold nummer én mysterium kan både legge til spenning og humor til en ellers vanlig tekst.

 Instruksjoner

 Få en Google Voice-nummer. Google Voice kan du velge et lokalt nummer som kan koble alle dine forskjellige numre, for eksempel fasttelefoner og mobiltelefoner sammen. Du kan tekst fra datamaskinen eller telefonen hvis kjøretøyet har en Google Voice app. Tallet som vises som avkastningen antallet vil være Google Voice-nummeret. En Google Voice-nummeret er gratis og krever bare en Google-konto.

 Send en mobiltelefon tekst nettsteder mottaker leverandører. Noen nettsteder som telefonsupport, Verizon og cricket, kan du sende en tekstmelding til en av sine abonnenter fra deres hjemmeside. Hvis du ikke vet sin mobiltelefon leverandør, kan du søke på nummeret på transportørens nettside eller starte et søk med en omvendt nummer katalog, som en tekst på transportørens nettstedet krever et gyldig telefonnummer , så sørg for at nummeret du bruker virkelig eksisterer.

 Skjule nummeret ditt. Mange nye områder, for eksempel falsk melding og Spooftel, eksisterer der du kan endre eller "falsk" nummeret ditt. Disse nettstedene belaste enten en vurdering eller kreve å kjøpe kreditter for å sende en melding, og noen steder har lansert iPhone-programmer for økt tilgjengelighet. I september 2010, gir falske meldinger til en enkelt fritekst som et prøvemedlemskap.

(0)
(0)
Kommentarer - 0
Ingen kommentarer

Legg en kommentar

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tegn igjen: 3000
captcha