Hvordan du søker etter en SSN

 Det er ulovlig for en privatperson å få et personnummer annet enn sin egen. Personnumre er utarbeidet av arbeidsgivere, universiteter og finansinstitusjoner for verifisering. Men privatpersoner bør vurdere den konfidensielle tall og bør vurdere enkeltpersoner, nettsteder og organisasjoner som ber om nummeret. Lover som regulerer trygdekort administreres av begge stater og den føderale regjeringen. Hvis du har mistet ditt personnummer kortet eller ikke husker nummeret ditt, følger du disse trinnene.

 Instruksjoner

 Fyll ut skjema SS-5. The Social Security Administration gir instruksjoner og en utskriftsvennlig skjema for å be om erstatning Social Security-kortet. Ditt personnummer vil bli oppført på dette kortet. For å få et Social Security-kort, må du fylle ut skjema SS-5, som kalles "Social Security Card Application".

 Samle dokumentene etterspør. Med Form SS-5, må du presentere "dokumenter eller kopier sertifisert av den opprinnelige utstedende organ" som bevise at du er en amerikansk statsborger eller vise din innvandring status. Et eksempel på disse dokumentene er et amerikansk pass eller fødselsattest av USA for borgere. Innvandrere må presentere ett av følgende: I-551 skjema og et gyldig pass, 1-94 form og et gyldig pass eller arbeidstillatelse kort utstedt av Department of Homeland Security. I tillegg må du vise din alder, som kan bekreftes av en amerikansk fødselsattest eller amerikanske pass og bekrefte din identitet gjennom gyldig amerikansk førerkort eller ID-kort utstedt av staten som et kort militær identitet i USA.

 Send inn ditt materiale. Send din søknad og dokumenter til Trygdekontor nær deg. Du kan også besøke ditt lokale kontor og sende de nødvendige dokumentene der. The Social Security Administration nettside advarer om at du kan ha tre nye kort i ett år og ti gjennom hele livet.

 Sjekk din W-2. Hvis du trenger å vite ditt personnummer raskt, og sjekk din arbeidsgiver å sende Social Security Administration en årlig rapport av inntektene dine, med tittelen erklæringen om lønn og skatt. Du vil finne ditt personnummer oppført i første skjemafeltet på uttalelsen, merket med en "a". og ordene "personnummer av den ansatte."

(0)
(0)
Kommentarer - 0
Ingen kommentarer

Legg en kommentar

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tegn igjen: 3000
captcha