Hvordan du velger den beste komposittmaterialer?

 Brukes i mange ferdigprodukter og byggapplikasjoner, kan kompositter tilby mer holdbarhet og allsidighet enn tradisjonelle materialer. Tremasse er mest brukt i utendørs prosjekter som dekk eller skur, mens metall sammensatte produkter brukes i kjøretøy og industrimaskiner. De fleste av de komposittmaterialer er fremstilt av en blanding av betong, plast, metall, glassfiber eller treprodukter, og velge det beste materiale for en bestemt prosjekt vil avhenge av hvordan materialet skal brukes.

 En sammensatt tømmer laget av tre og harpiks ville være et godt valg for en utenforstående, fordi resin ville gjøre materialet motstandsdyktig mot falming og fordreining og samtidig opprettholde utseendet på treplanker. Kompositt terrassebord materialer fullfører de mest brukte komposittmaterialer av huseiere som ønsker byggeprosjekter uten profesjonell hjelp. Bygging fagfolk gjøre bruk av komposittmaterialer i nye bygg, fordi disse materialene har utseendet av tradisjonelle materialer som tre med ekstra strukturell integritet eller color.

 For folk som ønsker utseendet av granitt eller marmor, ingen vedlikehold eller kostnaden av fast steinprodukter, til komposittmaterialer av plast, harpiks og stein være et godt valg. Disse typer komposittmaterialer brukes i bad og kjøkken benkeplater. Mange kompositt benke bruke resirkulerte materialer som glass, papir eller aluminium, slik at de blir ansett som mer miljøvennlig enn varer. Sammensatte regneark inneholde det meste chips av resirkulerte materialer suspendert i en harpiks eller epoxy.

 Andre komposittmaterialer inkluderer ytterkledning, tremasse, taktekking, stiftelser, vinduer, isolasjon, rør og tak. De fleste kompositter brukes der tre normalt vil bli brukt i konstruksjonen er laget av tre og plast fibre. Komposittmaterialer brukes i takbelegg er ofte laget av epoxy til utseendet av tradisjonelle leire fliser, å tilby uten vekt. Kledning laget av komposittmaterialer er lik til hage gulv fordi de liker utseendet av tre generelt mens du bruker andre materialer som metall eller epoxy for holdbarhet og color.

 Diverse fabrikkerte produkter som auto deler er også laget av komposittmaterialer, blant annet metall og fiberblandinger. Visse sammensatte produkter som plast og naturlige fibre kan også være et godt valg for reparasjon eller utskifting av stoler eller andre stoff deler i biler, motorsykler og båter. Når du velger komposittprodukter til bruk i reparasjon, bør forbrukerne kontakte produsenten for å lære spesifikasjonene av materialet og sørge for at det vil møte deres behov.

(0)
(0)
Kommentarer - 0
Ingen kommentarer

Legg en kommentar

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tegn igjen: 3000
captcha