Hvordan du velger den beste Tomme Eyeshadow paletter?

 Når du velger tomme øyenskygge paletter, vurdere behovet for paletten, konstruksjon, og størrelsen på øyenskygge paletten selv. Du vil også være lurt å ta hensyn til den mekanismen som åpner og lukker øyenskygge palett. Det er mange forskjellige selskaper som selger tomme øyenskygge paletter, men i noen tilfeller er disse øyenskygge paletter som eies av et bestemt merke kan være. Hvis du bare bruker en merkevare av øyenskygge, ikke trenger å bekymre deg for å matche for en øyenskygge palett pan å være, men hvis du bruker flere merker, kan det hende du trenger å kjøpe mer enn én palett.

 Mange makeup brukere og kunstnere setter pris tomme øyenskygge paletter, fordi de er frustrerte over å måtte øyenskygge kits hvilke farger de sjelden eller aldri bruker inneholde kjøpet. Tilpass paletter er makeup å kjøpe bare for nyanser som de faktisk bruker. Det kan også være svært praktisk å bære bare fargene som en person er faktisk på seg når du går ut for kvelden.

 Ditt første skritt i å velge tomme øyenskygge paletter bør være å lære noe som make-up lines faktisk selger tomme øyenskygge paletter. Svært ofte disse selskapene selger også potter av øyenskygge som passer inn i disse paller. Du kan være lettere ved først å bare tomme øyenskygge paletter, samt kjøpe øyenskygge, fra samme selskap for å sikre at de faktisk er i form. Det finnes en rekke paletter som har en magnetisk bakside som gjør det mulig for mer sikker lagring av øyenskygge panner.

 Vurder å kjøpe tomme øyenskygge paletter i ulike størrelser. Mens en stor container kan være stor for lagring av en rekke øyenskygger, med mindre du er en profesjonell makeup artist, kan du finne den slags pall altfor upraktisk å bære rundt. I stedet kan du kjøpe et antall beholdere som rommer alt to til fire øyenskygge på enkelte punkt. Du kan også være lurt å sjekke for å se om paletten har plass til børster eller andre applikatorer.

 Av stor betydning er hvor godt den beskytter din palett øyenskygge. Sjekk hvor dekslet er festet til pallens nedre plattform. I enkelte tilfeller kan lokket eller bunnen magnetiseres, som kan holde dekselet opptaket når den blir transportert. Hvis du finner ut at ventilen ikke lukker ordentlig, kan det være lurt å velge en annen palett eller palett å bruke det til hjemme lagring i stedet for som en bærbar kosmetisk sak.

(0)
(0)
Kommentarer - 0
Ingen kommentarer

Legg en kommentar

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tegn igjen: 3000
captcha