Hvordan en akryl blokk

 Akrylkloss er nyttige for en rekke formål. Du kan bruke dem for bygging, klare lys aksenter i hjemmet ditt, for å vise kunst eller andre elementer for medfølgende frimerker eller for bevaring materialer. Med klar avstøpning harpiks, er det mulig å lage dine egne akrylblokker. Bruk samme grunnleggende metode for å gjøre små blokker med henblikk på håndverk eller vise eller gjøre store blokker for arkitekturprosjekter.

 Ting du trenger

 Block mold

 Flytende Latex

 Brush

 Unmolding

 Clear helle

 Cutting

 Rod

 Dye harpiks

 Glassplaten

 Instruksjoner

  •  1

 Kjøp en blokk med mold i den formen du ønsker. Du kan også lage din egen form ved å børste flere lag med flytende latex på en blokk-formet element, for eksempel en boks eller en ildfast form. Denne metoden gjør det mulig for en støpeform som er tynne og svake, men effektive. Det kan imidlertid hende du trenger å støtte ditt hjem før formen mens du bruker den.

 2

 Spray formen med mold. Dette vil bidra til å bevare din mold.

 3

 Blanding av støpeharpiks i en kopp og følger instruksjonene. Avstøpning harpiks krever ulike prosenter av harpiks herder, så les bruksanvisningen nøye. Bland grundig med en kjepp og prøver ikke å skape bobler. Hvis du ønsker å være farget harpiks, bland i en liten mengde harpiks fargestoff på den tiden.

 4

 Hell harpiksen i formen, fyller så at harpiksen er noe høyere enn kanten av formen. Resin krymper som det botemidler. Pop alle boblene som du ser så snart som mulig. Bubbles vil være ugjennomsiktig objekt. Fjern boblen overflaten ved sprøyting av harpiksen med mold og fremme dannelsen av bobler stiger til overflaten ved forsiktig risting pan.

 5

 Spray formen på den ene side av et ark av glass som er stor nok til å dekke baksiden av formen. Plasser forsiktig pan på filen.

 6

 La harpiksen til å herde. Den nødvendige tid vil variere avhengig av størrelsen på artikkelen, de klimatiske betingelser og typen av harpiks. Les instruksjonene for å bestemme den tid som kreves for at harpiksen til å herde.

 7

 Fjerne akryl blokken fra formen.

(0)
(0)
Kommentarer - 0
Ingen kommentarer

Legg en kommentar

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tegn igjen: 3000
captcha