Hvordan en anti-tyveri-enhet arbeid?

 Multimedia Devices Theft

 I butikker, er en anti-tyveri-enhet et lite stykke plast med en mekanisme som kan aktiveres og deaktiveres. Mekanismen er stadig sender ut et signal hvis frekvens vil bli plukket opp av en hvilken som helst type sikkerhetssystem en klient forsøker å gå gjennom butikken exit.
 Disse er vanligvis plassert inne i saken av CDer, DVDer og videospill mens i produksjonsanlegg. Når den er aktivert, vil disse anti-tyveri-enheter utløse alarmer å forlate hvis en person prøver å gå gjennom døren uten å betale for dem. Dersom en vare er kjøpt, enhetene er deaktivert i kassene.

 Biltyveri Devices

 En anti-tyveri-enhet i et kjøretøy opererer i en helt annen måte. En kill switch kan installeres, som vil snu bilen på operatør men hvis noen prøver å starte. cap låser kan installeres hvis panseret ditt har en ekstern utgivelse på det. Dette vil hindre folk fra å forsøke å tukle med ting som batteriet eller motor. bilalarm kan også komme med kill bytter tennings drivstoff. Når bilen alarm er aktivert, hindrer det at motoren starter til alarmen slås helt av, noe som i teorien kan bare eieren av kjøretøyet gjør.

(0)
(0)
Kommentarer - 0
Ingen kommentarer

Legg en kommentar

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tegn igjen: 3000
captcha