Hvordan en bedriftsutbyttepolitikk fastsatt?

 Prosessen brukes til å bestemme næringspolitikk utbytte er vanligvis en kombinasjon av flere faktorer. Hver statlige lover og forskrifter vedrørende utstedelse av aksjer bør tas i betraktning, samt de spesielle omstendighetene rundt selskapet, herunder forholdet mellom de genererte profitt og investeringsmuligheter er åpne for selskapet. Mens spekter av saker for å bringe kollektiv utbyttepolitikk vil variere noe må vurderes, er det en kjernegruppe av hensyn er sannsynlig å bli brukt i en gitt situasjon.

 En viktig faktor i å sette bedriftens utbyttepolitikk har å gjøre med en vurdering av overskuddet i bedriften. Selskaper som liker en relativt stabil strøm av inntekter i en bedre posisjon til å projisere inntekt for fremtidige perioder. Dette gjør det lettere å også prosjektet hvor stor andel av fortjenesten kan bli satt til side for utbytte til investorer. Selskaper med mer ustabile situasjoner, for flyten av overskuddet som selskaper noe sesong erfaring i etterspørselen etter sine produkter og tjenester, kan det være nødvendig å vie en mindre andel av inntekten sin for utbyttebetaling som et middel for å kirurgi løsemiddel.

 Assosiert med den type inntekter, og bringer kollektive utbyttepolitikk krever også vurderingen av investeringsmuligheter åpne for selskapet, og balansere behovet for å bygge reserver for slike investeringer, sammen med fordelingen av en del av overskuddet for å betale utbytte. Gjør det, ivaretar interessene til investorene på lang sikt som kloke investeringer for å øke kontantstrømmen til selskapet, som pleide å være proporsjonal igjen betyr mer profitt for å gjøre disse utbytte.

 Gitt den økonomiske innflytelse i selskapet er også nøkkelen til å bestemme bedriftens utbyttepolitikk. Selskaper som er bærer mer gjeld vil måtte bringe gjelden balanse med utbytte til investorer for å være økonomisk levedyktig. Dette betyr at hvis mer gjeld i dag utføres av selskapet, vil det være en lavere utbyttebetalinger i mange tilfeller.

 Utvalget av kapitalkilder er også relevant for bedriftens utbyttepolitikk. Enkelt sagt, hvis selskapet har flere strømmer av inntekten som konsekvent gir kontantstrøm, utbyttepolitikken bør dette settet av omstendigheter. Forutsatt at gjelden i grunn holdes, har selskapet flere inntektsstrømmer i stand til høyere utbytte til investorer.

 Skape et livskraftig bedriftsutbyttepolitikk krever å ta en rekke faktorer i betraktning, og deretter komme opp med en politikk som er rettferdig for både investorer og selskapet selv. Unnlatelse av å gjøre dette vil gjøre det vanskeligere å tiltrekke seg investorer, eller kan være en situasjon der selskapet ikke er i stand til å oppfylle sine forpliktelser til å betale tilbake gjelden på grunn av måten at utbyttepolitikken er å skape strukturert. Gjennomgangen av politikken fra tid til annen gjør det mulig å trene justeringer som passer inn i den nye økonomien, og for å holde på sin side både bedriftseiere og investorer fornøyd med avtalene.

  •  Profesjonelle konsulenter kan hjelpe i å sørge for at utbyttepolitikken er i tråd med alle juridiske restriksjoner.
(0)
(0)
Kommentarer - 0
Ingen kommentarer

Legg en kommentar

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tegn igjen: 3000
captcha