Hvordan en Confederate uniform

 En Confederate uniform er tradisjonelt ansett som en grå ull dress matchende jakke, kjent som en bluse og bukser. For å være helt ekte, er mer detaljert og forskning trengs. Ulike konfødererte enheter inkludert spesial ferdig, knapper og epåletter i sine uniformer. Konfødererte soldatene hadde også uniformer laget av bomull og denim og tradisjonell ull.

 Ting du trenger

 Grå bukser

 Grå bluse

 Grå cap eller lue

 Russet lærbelte med cap boksen og patronhylser

 Instruksjoner

 Jakten på den enhet av de konfødererte og den perioden av krigen i uniform er ment å gjenskape. Elektroniske kilder og lokale konkurranser kan bidra som ensartede detaljer. Utformingen og antall knapper, tjenestegren og enhet insignia, og den type cap eller lue er vanlige detaljer som kan variere fra enhet til enhet.

 Sy eller sydde uniformen bluse og bukser. Begge ensartede grunnleggende komponentene er også kommersielt tilgjengelig fra forhandlere, kjent som kantine, som spesialiserer seg borgerkrig re-enactment. Modeller for hjem sy uniformer er også tilgjengelig fra kantinen. Standardfarger for en Confederate uniform er grå eller butternut. De kan være laget av ull, bomull eller denim.

 Erverve eller sy en lue eller cap til riktig uniform presentasjon. Standarden cap av borgerkrigen, som bæres av begge parter, er hetten, en slentre lue med en regning på pannen. For en Confederate uniform, ville hatten være grå eller Ashy å matche uniform bluse og bukser. Hetten vil forgrene insignia indikerer soldaten som et medlem av infanteri, kavaleri, eller artilleri, og betegnelsen av enheten.

 Legg eiendom for uniformen skinn. En Confederate soldat ville ha slitt en rød skinnbelte med en boks cap og patronhylser. Tilbehør for å fullføre uniform kan omfatte en pistol, haversack, kantine og bajonett.

 Hint

 Den totale utseende, inkludert tilbehør, hjelper personen har et image som et medlem av en Confederate militær enhet. Presisjonsnivået som kreves i presentasjonen varierer med hendelsene i uniform er slitt med. En produksjon av high school teater krever ikke historisk nøyaktighet på en rekonstruksjon av slaget borgerkrigen.

(0)
(0)
Kommentarer - 0
Ingen kommentarer

Legg en kommentar

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tegn igjen: 3000
captcha