Hvordan en Dollhouse Bakgrunn

 Bakgrunn i en dukke huset rom er en fin måte å gjøre rommet koselig og levde i. Det er også en fin måte å fokusere på perioden og stilen på huset. På den rutete søt baby i rommet på en medaljong utsmykket med fløyel print i stua, er det uendelige muligheter for Dollhouse valg av tapet. Du kan til og med tapet på veggen i to forskjellige modeller, men komplementære, som et band med en floral eller bruk en fantastisk ramme nær taket eller på et nivå stol rail.

 Ting du trenger

 Paper modell

 Bakgrunn

 Regel

 cutter

 Tapetlim

 skum børste

 Brayer

 Støping eller trim

 Instruksjoner

  •  1

 Male taket frontlinjen så det er ingen sjanse til å synke synke fersktapetserte vegger.

 2

 Bakgrunn av rommet før slutten av konstruksjonen, hvis mulig. Dette gjør at papiret skal brukes raskt og enkelt, uten å måtte klippe eller trimme hjørner, dører og trim. Sørg for å lage en modell av veggene i rommet før montering og for fremtidige arbeidsplasser tapet.

 3

 Lag en modell av veggene, hvis du er et stykke dukkehus malt over. Klipp et stykke papir og plassere den mot veggen for å sikre riktig passform. Hold modell for senere bruk for å spare tid.

 4

 Bestem om du vil stille foran veggen av dukken huset, hvis du har en front åpning dukkehus. Tildele nok papir til å dekke dette området også.

 5

 Måle hvor mye tapet du trenger å kjøpe. Kjøp mer du trenger slik at du har rom for feil, og dermed dye masse vil matche.

 6

 Bruk din modell, en linjal og kniv til å kutte tapet. Test mot veggen for å sørge for at det passer godt.

 7

 Pålegging av masse av tapet direkte på veggen ved hjelp av en skum børste. Pass på at deigen er fortsatt det samme lyset.

 8

 Plasser papiret over deigen, flytte rundt til den er på plass.

 9

 Glatt tapet med hendene. Bruk brayer, hvis det er nødvendig. Sørg for at hjørner og kanter er presset tett. La det tørke helt.

 10

 Legg støping dukke huset spesialitet eller kutte for å dekke de rå kantene til taket eller baseboards. Du kan også bruke tape, flette eller kuttet som et dekorativt element.

 Hint

 Kjør elektrisitet for første dukke huset hvis du kan dekke med tapet sønn.

 Hold små ruller med tapet ekstra lagret på loftet for et realistisk preg.

(0)
(0)
Kommentarer - 0
Ingen kommentarer

Legg en kommentar

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tegn igjen: 3000
captcha