Hvordan en Hug Me pute ut av halvparten av mannens skjorte

 Hvordan beroligende å kose med den rette, armen rundt skulderen din, hodet hvilende på brystet. Du trenger ikke å lide av søvnløshet hvis du må tilbringe natten bort fra den du elsker. Bare kose pute å klemme meg om en av mappene i din boyfriendâ € ™. Fylt med vatt for å gjøre den myk og innbydende klem meg shirt selv har et lysbilde arm rundt deg og hold deg nær. Ita € ™ s den nest beste av virkeligheten. Kontroller at dona € ™ t sinn hvis du kutter skjorten hans.

 Ting du trenger

 Langermet skjorte knappen Mana € ™

 En hage eller en annen bomullshansker

 Symaskin

 Trådfarge som passer duken

 Vatt eller annet materiale å stappe puta

 Saks

 Målebånd

 Nåler

 Kritt Tailorâ € ™

 Instruksjoner

 Lå skjorten på en flat overflate som et bord eller mot. Legg den slik at fronten er lukket, men ikke kneppet.

 Den åpne siden av jakken knapp som den, holde den siden med å sy i knapper mot baksiden av skjorten.

 Tegne en linje gjennom midten av innsiden av baksiden av skjorten med kritt tailorâ € ™ bruker kanten på forsiden av skjorte som en veiledning. Bruk målebånd for å gjøre linjen mer enn en halv tomme fra kanten av fremsiden av skjorten. Dette vil skape en søm halv tomme til baksiden av skjorten.

 Skjær langs krittlinjen med saksen.

 Brett belegget over 1/2 tommers, ved hjelp av målebånd og feste sømmen på plass med knappenåler.

 Søm lukket kappen langs den fremre kanten og langs halsen, slik at hylsen mansjetten og den nedre kant av den åpne kappen. Du vil bli sydd på utsiden av plagget.

 Stappe hansker og skjorte med vatt. Få stuffing i hylsen og greier litt mer i området for skulderen. Stappe hånden og fingrene av hansken sjenerøst uten stuffing.

 Sy nederst på ermet stengt på symaskinen sy fortsatt utsiden av jakken.

 Dra kanten av lokket i hylsen av skjorten, ved å legge til eller å redusere mengden av polstring på innsiden av hylsen kappen, om nødvendig. Hansken må ligne en hånd som stikker ut fra cap ermet. Pin hansken på plass med knappenåler når du er fornøyd med hvordan det ser ut.

 Sy ermet mansjett lukket, feste hansken på plass som du gjør og fjerne de rette pinnene som du går.

 Hint

 Du dona € ™ t har å tape den andre halvparten av skjorten. Bare sy knapper over henne og sette opp en annen pute. Youâ € ™ ll har en høyre og en pute i hennes venstre hånd, en til å holde og en til å gi til en venn.

 Det kan være nødvendig å bruke en dongeri eller annet tungt nål på symaskinen når du gjør en pute klem meg, spesielt når du syr cuff av hansken.

(0)
(0)
Kommentarer - 0
Ingen kommentarer

Legg en kommentar

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tegn igjen: 3000
captcha