Hvordan en kveilet ring bærer for en smykker boks

 En smykker boksen er en dekorativ oppbevaringsbeholder for dine øredobber, halskjeder og ringer. Det kan ha skuffer og hjelpe deg å organisere dine skinnende ting. Men hvis rommet for din ringer ikke kunne dempe valser, kan ringene ser ut som et rot. Du kan støtte laminert ring for eksisterende smykker boksen for å bidra til å holde pene ting hendig og praktisk. Du setter stripen del av hver ring mellom rullene slik at du kan se steiner eller dekorative del først.

 Ting du trenger

 Satin

 Fleksible skum curlers

 Faux Suede stoff

 Stoff lim

 Instruksjoner

 Mål rommet i smykker boks hvor du ønsker å holde ringene. Klipp et stykke sateng stoff til disse dimensjonene.

 Velg flere myk skum curlers med samme diameter. Fjerne festeelementene fra endene av valsene. Hvis rullene er for lange, klippe dem til å passe godt inn i ringen rommet med en stor saks. Installere dem side ved side rullene inne i ringen rommet. Fylle hele rommet med rullene og tilpasse perfekt. De må være lett knust sammen, men ikke fossende ut av boksen.

 Klipp et stykke stoff faux semsket samme lengde som rullene. Gjør faux suede bred nok til å dekke en rull når det er viklet rundt utsiden av ¼ tommer eller mindre overlapping der kantene møtes. Klipp et stykke faux suede i samme størrelse for hvert kast.

 Fjern ruller fra ringrommet i smykkeskrinet. Pakk hver rull i et stykke faux suede og lim den på plass langs sømmen med stoff lim.

 Sett en perle av lim på utsiden langs sømmen semsket skinn. Trykk den langs kanten av stykke sateng. Gjenta for de resterende ruller. Plassere dem ved siden av hverandre på satin slik at de trykker mot hverandre. Når du setter satin på bunnen av ringen rommet, vil de ruller bli litt presset sammen og yte motstand når du trykker på et band ringe dem.

 Sett kombinasjon av sateng og rulle inn i ringen rommet smykker boks. Nå er du klar til å organisere din ringer.

(0)
(0)
Kommentarer - 0
Ingen kommentarer

Legg en kommentar

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tegn igjen: 3000
captcha