Hvordan en lineær aktuator ikke virker?

 Lineære aktuatorer Intro

 Lineære aktuatorer er motorer som gir push og pull pådriver i en rett linje. Lineære trekk arbeidsbord på industrielle maskiner aktuatorer, modulerende reguleringsventiler, bly materialhåndtering og robotikk, og bevegelige skriver- og skanner hodene frem og tilbake på datautstyr. De kjører mekanisk og anleggsmaskiner spader og gi svingebevegelsen høyttalere.

 Mye makt og driftsalternativer

 Det finnes mange alternativer aktuatorer lineære drivkraft. Manuelle metoder omfatter mekanisk skrue bly generasjon systemer skrustikker og klemmer og spaker funnet i manuell eller sentrifuger kan knusere. Sylindere med stempler drevet av komprimert luft brukes for bevegelige maskindeler. Stempelmotor hydrauliske sylindere gir store krefter og slag for anleggsmaskiner som gravemaskiner, heiser og knekt og sylindere av korte kast for bremsesystemer. Spoler, som er korte kast elektro lineære aktuatorer, brytere og slår ventiler på og av, samt låse og låse bildører. Elektromagnetisk motor polet lineære progresjoner er vant til trikker, minibusser og transportører av materialer.

 Rotary til Linear Motion

 Noen lineære aktuatorer bruker rette deler av et fortannet belte eller kjededrivrulle i en krets lengde mellom de to trinser eller tannhjul. De er mye brukt i garasjeportåpnere. Andre lineære aktuatorer bruker også standard roterende elektriske motorer med mekanisk konvertering ved hjelp av sektoren utstyr styresystemer eller veivaksler symaskiner.

 Spesialiserte konfigurasjoner

 Høyt spesialiserte lineære aktuatorer brukes i kritiske applikasjoner som hydraulisk aktuerte flykontroll overflater på flyet, på en presis posisjonering av den tiende mils i ultrafine maskineringsutstyr små servomotorer og tannremmer, og de ørsmå bevegelser for medisinske prosedyrer som øyekirurgi. Selv stepper motordrevne lineære aktuatorer billig som brukes i hjemmeskrivere har en oppløsning på enkeltpikselstørrelse.

 Bevegelse, posisjon, fart, kraft, eller en kombinasjon

 Designere som omfatter lineære aktuatorer i utstyr gjennomgang applikasjoner for å finne ut om bevegelse, kraft, posisjon eller hastighet er den primære operative krav, eller hvis applikasjonen krever en kombinasjon av alle. systemer skjevhet leder av skriveren, må være i stand til å plassere hodene nettopp over en lang strek, mens bremsesylindere tilby meget store krefter gjennom relativt korte skudd mot bremseskivene som begrenser deres bevegelse. De hydrauliske sylindre på store gravemaskiner som brukes i konstruksjonen må være i stand til å gi titusenvis av pounds av kraft over flere fot slag, med en grad av presisjon av en tomme eller to anses tilstrekkelig. Elektronisk styrt lineære posisjonerings brukt i sammenstillingen kretskort bevegelse på blindende hastighet som chips er satt inn i nærmere angitte steder. Derfor vil de lineære aktuatorer i komplekse programmer benytter ofte posisjonssensorer, kraft og hastighet feedback forbundet med de programmerbare motorsystemer for å sikre at all den lineære aktuator ytelsen er en konstant.

(0)
(0)
Kommentarer - 0
Ingen kommentarer

Legg en kommentar

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tegn igjen: 3000
captcha