Hvordan en telefonbok

 Med en snusket teppe, sperret tall og navn som ikke lenger selv alfabetisk, er telefonboken i en trist tilstand. Det virkelig trenger en oppdatering. Snarere enn å kjøpe en ny telefon bok som til slutt vil ende opp som den gamle, kan du lage en telefonbok som kan oppdateres, ryddig og organisert. På toppen av det hele, kan du gi den en utrolig kreativ dekning.

 Ting du trenger

 Standard størrelse perm med klar plast sette på forsiden

 26 sider med plast visittkortholder

 26 plasttappene

 Ark

 Tynt stykke på 8,5 tommer med 11-tommers papp

 Saks

 Gamle magasiner, illustrasjoner, bilder

 gummi sement

 Super Glue

 Instruksjoner

 Lag din dekning. Skjær interessante ord, uttrykk, bilder og andre visuelle magasiner, aviser og andre publikasjoner. Velg et tema for å forbedre gleden. Gjøre alt dette, alle blomstene, alle dyr eller annen generell tema relatert til telefonen. Bruk bilder reelle kontakt som vises i telefonboken. Når du har samlet inn video, bruke gummi sement til lim dem på tykt papir for å lage en collage. Når limet er tørt, legg teppe bonding innsats foran bindemiddel.

 Konfigurere inserts inne. 26 Place kortholderen håndterer virksomheten innsiden av bindemiddel. Sett etiketter i 26 kategorier, én for hver bokstav i alfabetet. Bruk superlim for å feste en etappe på kanten av hver innsats, fossefall av den høyeste plasseringen på den første siden i en litt lavere posisjon på hver side lykkes hvis de er alle delvis synlig når sidene er stengt. Din første side skal ha bokstaven A, den siste siden av bokstaven Z.

 Begynn annonsene. Sett en av kontaktene dine visittkort i den aktuelle bokstav ermet. Gjør kontaktkopier av skillekortet til mennesker i nød. Plasser et visittkort på toppen av en indeks kortet, spore omrisset og kutte rundt tomten. Gi ditt navn og annen kontaktinformasjon på indeksen kortet. Sett den aktuelle siden.

 Legg til bok som nødvendig. Ordne kortkontaktene å holde oversikt alfabetisk som nye er lagt til. Legg til flere runder med visittkort når du trenger mer plass til noen bokstaver, plassere den nye ermet bak den aktuelle bokstaven.

 Hint

 Bruk fargede ark for dine håndskrevne innlegg. Dette legger en fargeklatt og også lar deg farge koordinere kontaktene dine. For eksempel kan alle familiemedlemmer være oransje, alle venner kan være grønn, kan alle forretningsforbindelser være gul.

 Forsyninger kan kjøpes på kontorrekvisita og håndverksbutikker. Du kan bruke alle bindemiddel bredde, men bør være minst en tomme tykk til å holde 26 runder med visittkort.

(0)
(0)
Kommentarer - 0
Ingen kommentarer

Legg en kommentar

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tegn igjen: 3000
captcha