Hvordan en vulkan?

 En stor vitenskap prosjektet for barn, spesielt de som er interessert i geologi eller kjemi, er å lage en vulkan. En vulkan prosjektet kan også hjelpe barn å lære det grunnleggende om hvordan du kan planlegge og gjennomføre et vitenskapelig eksperiment. Mens moro og lærerikt å lage en vulkan kan være, er det ikke den beste ideen for en science fair prosjektet, med mindre du kan komme opp med en interessant vri på den opprinnelige. Tilsyn av voksne er anbefalt for disse og andre vitenskapelige eksperimenter utført av barn.

 Før du begynner å lage en vulkan, studiet av de vitenskapelige prinsipper på spill i prosjektet. Mer om vulkaner og deres utbrudd, og syrer og baser og hva som skjer når de kombinerer. Komme opp med noen planer for hvordan å lage en vulkan modell, og en hypotese som ingredienser vil skape den beste briste.

 Da samles alle de materialene du trenger for å lage en vulkan. Du kan bruke en butikk-kjøpte modellen eller modell kit, eller du kan lage en vulkan ut av pappmaché, leire, eller rett og slett en invertert papp kjegle. Utlevering ved hjelp av forskjellige ingredienser utbrudd, slik som natron, eddik, flytende såpe, gjær, sitronsaft, hydrogenperoksid, rask økning gjær og vann. Legg rød konditorfarge til hvert briste blandingen gir en mer realistisk og visuelt tiltalende lava. Også, sørg for at måling instrumenter, for eksempel måle kopper og en linjal.

 Eksperimentere med ulike kombinasjoner av ingredienser og måle hvordan hver eksplosive utbrudd, hvor langt det reiser utenfor av vulkanen, og hvordan det ser ut. Sørg for å rydde opp etter hvert forsøk, slik at du starter friskt med hver enkelt. Gjør notater av dine observasjoner for hvert forsøk. Du kan også tegne grafer og diagrammer som viser detaljene for hvert utbrudd.

 Etter at du har prøvd noen oppskrifter utbrudd, sammenligne resultatene til dine hypoteser. Har du nøyaktig forutsi de beste ingrediensene for en realistisk utbrudd, eller ble du overrasket over resultatene? Hvordan kan du forklare vitenskapelige resultater? Hvordan ville du være i stand til å forbedre på et tilsvarende forsøk i fremtiden?

  •  Science fair vulkaner visuelt gjenskape aktiviteten til en ekte vulkan.
  •  Natron kan i en hjemmelaget vulkan.
(0)
(0)
Kommentarer - 0
Ingen kommentarer

Legg en kommentar

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tegn igjen: 3000
captcha