Hvordan endre bremsene foran på Korsika

 Chevrolet Corsica stiftet i slutten av 1987 som en modell 1988. Det har vært knyttet til Chevy Beretta, men var mer av en familie sedan med fire dører. Korsika omtalt skivebremser, og det var en liten designendring i stigbøyler og blodplater i andre generasjon av bilen i 1992 til GM Motors stoppet produksjonen på kjøretøyet i 1996. Ingen hvilket år uansett, prosedyren for erstatte bremsene foran er ganske lik.

 Ting du trenger

 Ren bremsevæske baster

 slåtte med hjulmuttere tatt

 Vehicle løftesylinder

 Bukker

 C-klemme 6 inches

 12 inches justerbare kanal låser

 Skralle med en plugg sekskant 3/8

 hekle tråden

 Liten spak bar

 Hammer

 Stiv bust stålbørste

 Anti-seize

 utskifting av rotorer

 Spray brems renere og butikk fille

 Utskifting pads

 Momentnøkkel

 Bremsevæske

 Instruksjoner

 Fjern halvparten av bremsevæske i master sylinderen reservoaret i motorrommet med en ren bremsevæske pære. Å ha trygt væske - det er svært giftig.

 Sett på parkeringsbremsen Korsika, som skal være på en hard, flat overflate.

 Løsne mutrene før med en knivbjelken og beslutning beinet og deretter heve bilen med en jekk. Støtte Korsika på stearinlys, plasseres på de fremre rammeskinnene.

 Fjern lug nuts og fjerne dekkene.

 Komprimere caliper stempel på den ene siden. På 1988-1991 Corsicans, bruke et par justerbare kanal låser 12 inches. Juster klemmer på bremseskoen fliken innover og bøylen huset innover, slik at stempelhodet av bøylen i sin boring. På 1992-1996-modeller, installere en stor C-klemmen på toppen av bøylen boliger og mot baksiden av skoen påhengsmotoren. Stramme klemmen C langsomt inntil stempelet er helt komprimert inne i boringen i bøylen.

 Fjern de caliper bolter og sett av ermene skrallen med en hex-head plugg 3/8 tommers montering. Fjern åket og krok til spiralfjær med en wire kroken. En wire kleshenger kan brettes for å lage en provisorisk krok for å støtte caliper. På 1988-1991-modeller, den ytre pute av bøylen passere under fjerning.

 Fjern den ytre pute av bøylen på 1992-1996 modeller ved å løsne metallklemmene med en liten spak. Alle modeller av året, trekker den indre pad på caliper stempel. Det er holdt av en metallklips på støtteplaten til å trykke valsen inne i stempelet.

 Fjern rotoren hvis du erstatter rotorene. Et par stive slag bakfra med en hammer vil fjerne en sta fast til navet rotor av hjulet, hvis det er nødvendig.

 Med en stiv bust stålbørste, rengjør de øvre og nedre flate overflater av raketten som pare seg med bøylen. Etter at de er renset, påfør et tynt lag med anti-seize produktet på dem.

 Spray erstatning rotor med bremserens spray for å fjerne rust belegg. Spray foran og bak, med en ren butikk, tørk og spray belegg. Plasser rotoren på navet og bruke et øre på en av de lengst avstand pads fra gjennomføringen av caliper. Dette vil holde rotoren på plass.

 Sett puten i caliper stempel ved å trykke inn stempelet til festene holder den på plass. Plasser påhengs pad på bøylen og holde det på plass på den første generasjonen av Korsika. Den andre generasjonen Korsika hekte metall festeklipsene på påhengsmotoren caliper bolig og juster klipp til innrykk på huset.

 Hekt braketten og plassere den på rotoren, slik at du ikke har forskjøvet bremseslangen. Påfør et sjenerøst lag med anti-seize på glatte runder av caliper sett med skruer og ermer. Justere dem i sine respektive hull i gummiforinger og foringen med strammepalen og sekskant.

 Bytt hjulmutrene og dekk og stram til mutterne så hardt du kan med en suspendert kjøretøy. Gjenta trinn 5-13 for de andre bremsene foran.

 Lavere Korsika bakken og stram hjulmutrene til 100 fot pounds med momentnøkkelen og socket slepe nøtter.

 Bli den hetten fra master sylinderen brutt opp trygt, deretter pumpe bremsepedalen på Korsika til den er fast. Fjern master sylinderen lokket igjen og legge bremsevæske hvis nødvendig. Bare legge bremsevæske.

 Frigjør parkeringsbremsen og test.

(0)
(0)
Kommentarer - 0
Ingen kommentarer

Legg en kommentar

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tegn igjen: 3000
captcha